Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Alpha tv: Η Καλλιόπη στην φυλακή,θα καταφέρουν να την αθωώσουν;

Ο φόβος της Καλλιόπης πως ο Μαθιός θα πάθει μεγάλο κακό στη φυλακή, δε την αφήνει σε ησυχία. Είναι σίγουρη μέσα της πως το παιδί της δε θα τα καταφέρει. Είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και θα έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους στη φυλακή που δε θέλουν το καλό του. Όταν ο Μαθιός μπαίνει στη φυλακή για έναν φόνο που δε διέπραξε, η Καλλιόπη καταρρέει. Η ίδια δεν είναι σε θέση να αντέξει ξανά την ίδια ιστορία. Πρώτα ο σύζυγός της, μετά ο Αστέρης κι ύστερα ο Μαθιός. Κι όλα αυτά; Για τους Βρουλάκηδες.

 

Οι τύψεις δε την αφήνουν σε ησυχία. Μέσα της γνωρίζει πως ο Άγγελος έφυγε από τα δικά της χέρια. Αυτό, βέβαια, που δεν ξέρει είναι ότι ο Κώστας τον αποτελείωσε και όχι εκείνη. Δίχως δεύτερη σκέψη, η Καλλιόπη τρέχει στο τμήμα και ομολογεί όλη την αλήθεια.

Φωνάζει πως εκείνη τραυμάτισε θανάσιμα τον Άγγελο, διότι απειλούσε τη ζωή τους για τα χωράφια. Η κόντρα τους είχε ξεπεράσει κάθε όριο. Η Καλλιόπη τονίζει πως ένιωσε την ανάγκη να προστατεύσει το σπίτι της.

Θα καταφέρουν να αθωώσουν την μητέρα τους; Ο Κώστας παραμένει στα βουνά, κρυμμένος. Η Άσπα είναι αποφασισμένη να τον εντοπίσει και να τον ξεσκεπάσει. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης πέφτει από τα σύννεφα! Αμέσως, δίνει ένταλμα σύλληψης και η Καλλιόπη μπαίνει στη φυλακή. Ο Μαθιός βγαίνει έξω και παλεύει μαζί με τον Αστέρη να σώσει τη μάνα του.

”Φουντώνουν” οι φήμες”: Πρώην μοντέλο του GNTM έχει ”κλέψει” την καρδιά του Χρήστου Μάστορα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ζευγάρι με παίκτρια του Survivor μετά τον χωρισμό από τη Βαλαβάνη; (ΦΩΤΟ)