Σασμός spoiler: Αυτός είναι ο Αμερικάνος! Τι ξέρει για τον Στεφανή;

Σασμός: Ο Αμερικάνος, είναι ένας ισοβίτης στις φυλακές τις οποίες βρίσκεται ο Αστέρης μαζί με τον Καραπάνο. Η σχέση του με τον Καραπάνο δεν είναι και ότι καλύτερο και έτσι ο άνδρας αποφασίζει να αποδράσει. Αυτό όμως το μαθαίνει ο Βλάσσης Καραπάνος και όλα αλλάζουν.

Σασμός: Αυτός είναι ο Αμερικάνος! Τι ξέρει για τον Στεφανή;

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη θα δούμε να πραγματοποιείται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς, από τον Αμερικάνο, έναν κακοποιό που βρίσκεται στην φυλακή, ο οποίος θα ομολογήσει την δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη προκαλώντας τεράστιο πανικό στους πάντες.

Τον συγκεκριμένο ρόλο, του Αμερικάνου, στην σειρά Σασμός θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Θάνος Χρόνης. Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα σε ενδιαφέρουν για τον ίδιο αλλά και τον ρόλο του.

Έτσι, ο Αμερικάνος, φοβούμενος πως αν αποδράσει, ο Καραπάνος θα τον βρει και θα τον σκοτώσει, ζητά την προστασία των αρχών. Για να την έχει, ανακοινώνει πως εκείνος είναι ο φονιάς του Στεφανή, αφήνοντας άφωνο τον Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Ο Αστέρης μαθαίνει τα νέα στη φυλακή και αισθάνεται απαίσια. Πλέον, επιβεβαιώθηκε πως ο Πέτρος Βρουλάκης πέθανε άδικα. Όλοι εστιάζουν στον Αμερικάνο, ο οποίος πήρε την ευθύνη, για να βρίσκεται κοντά στην αστυνομία.

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον ηθοποιό Θάνο Χρόνη και τον ρόλο του Αμερικάνου, του ήρωα που υποδύεται στην τηλεοπτική σειρά.

Σασμός spoiler: Ένα λάθος είναι αρκετό για να πιαστούν ο Βαγγέλης – Σταύρος στα χέρια

Σασμός spoiler: Ο Μανώλης έτοιμος να τα αποκαλύψει όλα