Σασμός 2ος Κύκλος: Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται από τον Νικηφόρο

Μόλις ο Μαθιός φυλακιστεί, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για τους Σταματάκηδες. Η εμπιστοσύνη του Νικηφόρου αρχικά θα κλονιστεί, όμως στη συνέχεια θα επιμείνει στην αθωότητά του και θα κάνει τα πάντα για να την αποδείξει. Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται από τον Νικηφόρο, στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Ο νεαρός πρωταγωνιστής θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση με τη φυλάκιση του Μαθιού, με το μίσος του για τους Βρουλάκηδες να κορυφώνεται.

 

Ο Νικηφόρος και ο Μαθιός θα έρθουν ακόμη πιο κοντά. Ο Νικηφόρος θα τον φωνάζει, πλέον, πατέρα του και θα δεθεί πολύ μαζί του. Θα είναι ο μοναδικός του φίλος, το γερό του στήριγμα στα δύσκολα.. Βέβαια, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ.

Ο Νικηφόρος θα μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του Στεφανή κι ο εφιάλτης θα ξεκινήσει στη δεύτερη σεζόν. Ο νεαρός θα αλλάξει ριζικά, θα μετατραπεί σε έναν εξοργισμένο Κρητικό που διψά για εκδίκηση.

Θα βγει στην επιφάνεια ο χειρότερός του εαυτός! Θα ζητήσει να πληρώσει ο Μαθιός για τη δολοφονία του πατέρα του, με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. Οι δύο φίλοι και συγγενείς, θα γίνουν εχθροί, χαρίζοντάς μας συγκλονιστικές σκηνές.

Τι σου κάνει η TV! Πώς ήταν και πώς έγιναν. Φαίη Σκορδά, Ζέτα Μακρυπούλια, Ελένη Μενεγάκη Μαρία Μπακοδήμου και άλλες – Viral φωτογραφίες

Κατερίνα Καινούργιου: Τελείωσε την εκπομπή και τα… πέταξε ΟΛΑ – φωτο