Σασμός 2ος Κύκλος spoiler: Αυτήν την τροπή θα πάρει η σχέση Κλαίρης και Μανώλη!

Στα νέα επεισόδια, ο Μανόλης θα χάσει το μυαλό του. Θα αρχίσει να βλέπει εφιάλτες, αλλά και οράματα. Όλη η οικογένεια θα ανησυχήσει με την κατάσταση του. Ο Μανόλης δεν είναι πια ο ίδιος. Η Κλαίρη, από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας της με τον Μανόλη, κατάφερε να γίνει η σανίδα σωτηρίας του. Η νεαρή ηρωίδα κατάφερε να τον κερδίσει, δείχνοντάς του αγάπη κι εμπιστοσύνη. Ο Μανόλης αφέθηκε στην αγκαλιά της, για να καταφέρει να ξεπεράσει τους φόβους του. Εκμυστηρεύτηκε στην αγαπημένη του όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, αναζητώντας λίγη παρηγοριά και δύναμη.

Η Κλαίρη, γνωρίζοντας την αλήθεια, αποφασίζει να τον σώσει για ακόμη μια φορά. Του τονίζει πως πρέπει να εγκαταλείψουν την Κρήτη, ζώντας το όνειρό τους στο εξωτερικό. Μόνον έτσι θα καταφέρει ο Μανόλης να ηρεμήσει. Όσο κι αν η Κλαίρη προσπάθησε να τον συνετίσει, ο Μανόλης επέλεξε να δράσει αλλιώς. Αυτό στοίχησε τη ζωή τόσο του Πετρή, όσο και του Άγγελου. Οι δύο Βρουλάκηδες χάθηκαν άδικα από χέρια Σταματάκηδων και η οργή μέσα του μεγαλώνει.

Στη δεύτερη σεζόν, η Κλαίρη και ο Μανόλης μαζεύουν τα πράγματά τους και φεύγουν οριστικά από την Κρήτη. Λίγους μήνες αργότερα, ο Μανόλης θα επιστρέψει χωρίς την Κλαίρη. Η ηρωίδα έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και παλεύει να σταθεί στα πόδια της, σε μια νέα ζωή γεμάτη περιπέτεια. Όπως λέγεται, ο Μανώλης θα κάνει το επόμενο βήμα και θα βρεθεί στην Αμερική για κάποιο διάστημα, όμως οικογενειακά ζητήματα θα τον κάνουν να επιστρέψει στη γενέθλια γη του.

Eurovision 2023: Επτά βρετανικές πόλεις στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση του 2023

Μια αγγελία και μια πιστωτική κάρτα. Έτσι εκδικήθηκε την απιστία του συντρόφου της (ΦΩΤΟ)