Σάσα Μπάστα: Μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της

Όλα όσα αποκάλυψε η Σάσα Μπάστα για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στο «Happy Day» για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω υπερκόπωσης.

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την γνωστή τραγουδίστρια την άνοιξη, ενώ υπήρξαν κρίσεις πανικού που επιδεινώθηκαν ως αποτέλεσμα αυτού. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έπαθε υπερκόπωση τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε η Σάσα Μπάστα:

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν πέρασα κορονοϊό και όσα ένιωθα στην κρίση πανικού δεν με άφηνε με τίποτα να ηρεμήσω. Ήξερα ότι είναι στο μυαλό μου αλλά και μόνο το ότι έχεις κορωνοϊό και σε χτυπάει στην αναπνοή και τα πνευμόνια… με όλα αυτά που έχεις ακούσει και μετά το ζεις… τελικά ήταν όλα στο μυαλό μου αλλά είναι τόσο δύσκολο».

«Λες θα πάω τώρα στο νοσοκομείο, εκεί είναι όλοι σαν εμένα κι αν με κρατήσοουν μέσα; Δε ξέρεις αν είναι κρίση πανικού ή είναι αυτό. Κόλλησα μετά το Πάσχα, μας πήγε λίγο ντόμινο. Εγώ, η κολλητή, ο κολλητός, μαμά, μπαμπάς. Ευτυχώς οι δικοί μου άνθρωποι είχαν όλοι εμβολιαστεί».

«Επειδή είμαι αρρωστοφοβική τρίτη μέρα πήγα στο νοσοκομείο. Βέβαια αν δεν μου έλεγαν άλλοι ότι είμαι θετική δεν θα το καταλάβαινα ούτε εγώ γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Πέρασε ευτυχώς και να μην ξανάρθει. Ήμουν η πρώτη που θα εμβολιαζόταν στην ηλικία των 30 αλλά κόλλησα πέντε μέρες πριν.

Τον προηγούμενο μήνα χρειάστηκε να νοσηλευτώ λόγω υπερκόπωσης. Μέσα σε μια εβδομάδα έπαθα τρεις φορές υπερκόπωση»!

Spoilers

Επίθεση με βιτριόλι: Ένταση στην αίθουσα με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας

Spoilers

Η Μαργαρίτα Τσουκαλά χτίζει του χρόνου για το Ευρωπαϊκό Κ23 του 2023