Σάσα Μπάστα: Εμμονικός θαυμαστής με παρακολουθούσε και γι’ αυτό πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι

Για το σχήμα με το οποίο θα εμφανίζεται, τον εμμονικό που την παρακολουθούσε, αλλά και τα σχόλια στη Δέσποινα Βανδή λόγω σέξι εμφανίσεων, μίλησε η Σάσα Μπάστα.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Mega Καλημέρα», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Μάκη Δημάκη από το σχήμα που συνεργάζονταν, λέγοντας: «Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα κι αν το έκανα αυτό δεν θα επηρέαζε τον Μάκη Δημάκη. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα η στους άλλους. Αυτά είναι μικρότητες. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μάκη Δημάκη. Έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς τον Μάκη Δημάκη».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ανέφερε ότι: «Από τότε που με θυμάμαι πάντα με χωρίζουν».

Όσο για τον λόγο που αναγκάστηκε να αγοράσει αλεξίσφαιρο αμάξι, η ίδια εξήγησε ότι: «Είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι».

Όταν τη ρώτησαν αν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις, η Σάσα Μπάστα απάντησε:

«Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις. Οι φίλοι μου με φωνάζουν “Σάσο”, είμαι αντράκι και με το παραπάνω» και τέλος τόνισε για τη Δέσποινα Βανδή:

«Είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν στη Βανδή για το ντύσιμό της. Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμο μου από τότε που έγινα μαμά. Πάνω από όλα είμαι μητέρα, άλλα δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα».

Latest

«Σάρωσε» η Ελλάδα τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ Ερωτικού Κινηματογράφου – Πανικός με την ελληνική… Barbie

Κατερίνα Στικούδη: Ο ξέφρενος χορός on stage στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της