Σάρα Εσκενάζυ: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εξαιτίας του SURVIVOR

Σάρα Εσκενάζυ: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εξαιτίας του SURVIVOR Το Survivor τελείωσε και οι παίκτες έχουν επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους!

5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ειδικά οι γυναίκες αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με την υγεία τους! Η Σάρα Εσκενάζυ σε συνέντευξη της αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί ακόμη και την κάνει να το παρακολουθείΠοιες οι δύσκολες ώρες για τη Σάρα Εσκενάζυ μετά το Survivor;

Τα προβλήματα υγείας φαίνεται πως συνεχίζονται για την Σάρα Εσκενάζυ μετά το Survivor.

Σάρα Εσκενάζυ: Το περιστατικό με τον Πάνο Αργιανίδη που την ενόχλησε και η σχέση τους σήμερα

Η αγαπημένη παίχτρια από τους μαχητές, λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης, αποκάλυψε πως αντιμετώπισε κάποια προβλήματα γυναικολογικής φύσεως, ενώ μίλησε και για το σοκ που υπέστη ο οργανισμός της από την έλειψη φαγητού.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στο Down Town Κύπρου, η Σάρα Εσκενάζυ μίλησε για τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε.

Στην ερώτηση αν ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας που είχε, η ίδια απάντησε:

Η αποκάλυψη της Σάρας Εσκενάζυ που θα συζητηθεί…

«Έχω κάνει εξετάσεις. Είναι κάποιες πληγές που έχω, αλλά θα κλείσουν και θα περάσουν. Όμως, το θέμα του μηνιαίου κύκλου που έχουμε όλες οι γυναίκες, δεν έχει τελειώσει. Μας βλέπατε όλες τις γυναίκες να είμαστε πρησμένες…»

Σάρα Εσκενάζυ: Έχει μείνει “μισή” η πρώην παίκτρια του Survivor! Δείτε την ολόσωμη φωτογραφία της…

Στη συνέχεια η Σάρα Εσκενάζυ αναφέρεται στο σοκ που υπέστη το σώμα της από την έλλειψη φαγητού στο Survivor και λέει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Όχι, δεν τρώγαμε τίποτα. Όλες οι γυναίκες είχαμε τα γυναικολογικά μας θέματα. Το σώμα παθαίνει σοκ και δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα. Δεν επανέρχεται αμέσως. Όλο μας το σώμα έχει πληγές, πονάμε, έχουμε σημάδια. Για εμάς, που το ζούσαμε, τα αθλήματα ήταν πιο δύσκολα, σε σχέση με εσάς που τα βλέπατε.

ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΥ: ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ! [PICS]

Το κάθε γύρισμα των αθλημάτων, διαρκούσε πάνω από έξι ώρες. Πολλές φορές, ήμασταν επτά ώρες κάτω από τον ήλιο. Ξέρεις πόσες φορές έπαθα ηλίαση; Πάρα πολλές! Όλα τα παιδιά περνούσαν δύσκολα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε λιποθυμήσει.»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Η κακή σχέση με τον πατέρα μου, ήταν βαρύ φορτίο μέσα μου”

“Είμαι περήφανος για το περιστατικό με τον Καλίδη, για κάποια άλλα δεν είμαι”