Σάλος στην Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε σκηνοθέτης που χρησιμοποιούσε γυμνά πλάνα φοιτήτριας στα βίντεο κλιπ του

Latest

Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτης καταδικάστηκε σε 15μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, επειδή χρησιμοποίησε αμοντάριστα γυμνά πλάνα νεαρής φοιτήτριας και ηθοποιού σε βίντεο κλιπ μουσικού συγκροτήματος το οποίο κυκλοφόρησε σε δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα. Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στην Θεσσαλονίκη με θύμα μία ανήλικη.

Ο 50χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για «επέμβαση σε αρχείο ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, επεξεργασία και περαιτέρω ανακοίνωση των δεδομένων αυτών σε μη δικαιούμενα πρόσωπα».

Διαβάστε επίσης: Εκλεψε την παράσταση η Μπερίλ ΜακΚίσικ: Ο χορός στην ερυθρόλευκη γιορτή (vid)

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το βίντεο κλιπ τραβήχτηκε το Δεκέμβριο του 2017, ενώ είχε προηγηθεί συμφωνία της καταγγέλλουσας φοιτήτριας να συμμετάσχει ημίγυμνη, με τον ρητό όρο, ότι όλες οι σκηνές που θα περιελάμβαναν γυμνά σημεία του σώματος (πλην της γυμνής πλάτης της) είτε θα αφαιρούνταν στο τελικό μοντάζ είτε θα καλύπτονταν με θόλωση εικόνας. Αντ’ αυτού, όμως, κατά την ίδια δικογραφία, ο κατηγορούμενος απομόνωσε τουλάχιστον τρεις εικόνες όπου φαινόταν το στήθος της και τις περιέλαβε στο τελικό κλιπ του τραγουδιού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης δεν παρέστη στη δίκη και δικάστηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου που αρνήθηκε την αποδιδόμενη πράξη. Κατά της καταδικαστικής απόφασης ασκήθηκε έφεση. Για την ίδια υπόθεση η φοιτήτρια, είχε προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, ωστόσο, η αγωγή της απορρίφθηκε.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Φάρμα spoiler: Επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει τη «Φάρμα»

Ζάιρα Νάρα: Με ψηλές γόβες και εσώρουχα βάζει το χέρι στο στόμα και προκαλεί (ΦΩΤΟ)