Σάλος με πέφτουλα παρουσιαστή σε νησί του Αργοσαρωνικού …

… Η σύζυγος τον έκανε τσακωτό

Spoilers

Στο φως της δημοσιότητας ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή παντρεμένο και πασίγνωστο παρουσιαστή δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού, που, αν μη τι άλλο, θα συζητηθεί τόσο στον κόσμο της τηλεόρασης όσο και της εγχώριας showbiz!
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», όλα συνέβησαν πριν από δυο Σαββατοκύριακα, όταν ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων πήρε την οικογένειά του για μια μικρή απόδραση σε νησί του Αργοσαρωνικού!
Αν και είναι γνωστή η αγάπη του συγκεκριμένου παρουσιαστή για νησί των Κυκλάδων, όπου κάθε καλοκαίρι περνά τις διακοπές του με τη γυναίκα του και τα δύο συγγενικά πρόσωπα, αποφάσισε να ξεκουραστεί αυτή τη φορά σε έναν πιο κοντινό στην Αθήνα προορισμό. Βλέπετε, είχε στο μυαλό του ότι μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο και να χρειαστεί να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στο δημοσιογραφικό του πόστο! Ομως το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο έμελλε να γίνει ο περίγελος του μικρού νησιού! Ο λόγος; Η σύζυγός του! Η ίδια αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με τα γαϊδουράκια του νησιού (σημειωτέον, η μικρή βόλτα κοστίζει 15 ευρώ και η μεγάλη 30 ευρώ ανά άτομο)!

Εκείνη ωστόσο φαίνεται πως δεν ρώτησε το κόστος, νοίκιασε τρία γαϊδουράκια και ξεκίνησε να κάνει τη βόλτα της όσο ο σύζυγος (που δεν την ακολούθησε) έπινε τον καφέ του σε γνωστό καφέ του νησιού. Ο αθεόφοβος όμως δεν περιορίστηκε στον καφέ και, αφού είχε ελεύθερο το πεδίο, άρχισε να φλερτάρει τη σερβιτόρα! Γνωστός γόης και «πέφτουλας» (όπως είναι και το παρατσούκλι του στη δημοσιογραφική πιάτσα), θεώρησε πως δεν έπρεπε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Η σύζυγός του βόλταρε αμέριμνη στα σοκάκια με τα συγγενικά πρόσωπα όσο εκείνος προσπαθούσε να αποσπάσει το τηλέφωνο της δίμετρης μελαχρινής καλλονής σερβιτόρας! Οταν η σύζυγος του παρουσιαστή έφτασε στο σημείο τερματισμού της βόλτας, τον κοίταξε και αντιλήφθηκε γρήγορα ότι κάτι τρέχει με τον άντρα της! Δεν του έχει που δεν του έχει εμπιστοσύνη μετά τα απανωτά χουνέρια που της έχει κάνει, δεν ήθελε και πολύ… Αφήνει τα γαϊδουράκια και έξαλλη τρέχει προς το μέρος του…
Ύβρεις

Οσοι ήταν κοντά στο ζευγάρι έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς καβγά… Η μελαχρινή σύζυγος (γνωστή για τη ζήλια και τη… μανία της) άρχισε να φωνάζει και να εκτοξεύει ύβρεις προς τη σερβιτόρα! Λες και δεν ήξερε ποιος κάνει πάντα την αρχή σε τέτοιου είδους παραστρατήματα! Αγχωμένος ο γνωστός παρουσιαστής την παίρνει από το χέρι, λέγοντάς της κάτι γρήγορα στο αυτί, και την οδηγεί κακήν κακώς στη θαλαμηγό που τους φιλοξενούσε για το weekend! Αποτέλεσμα; Απλήρωτος ο αλλοδαπός «ενοικιαστής» των γαϊδουριών, χωρίς tip η σερβιτόρα και, φυσικά, χωρίς το τηλέφωνό της ο παρουσιαστής!

 

σοκ

Survivor Spoiler 16/06: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Spoilers

Τριαντάφυλλος: Ημίγυμνος με τους κοιλιακούς του που έκανε στον Άγιο Δομίνικο!