Σάλος από τις σέξι πόζες στη νεκρή ζώνη του Τσερνόμπιλ

Η προβολή της σειράς του ΗΒΟ έχει αυξήσει το κύμα τουριστών στο Τσερνόμπιλ αν και οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για το ιστορικό σημείο ή την τραγωδία που συνέβη εκεί.

Σύμφωνα με τα τουριστικά γραφεία, ο τουρισμός έχει αυξηθεί κατά 30-40%. Πάντως στόχος των επισκεπτών είναι να αυτοπροβληθούν. Πολλές είναι οι κυρίες -κυρίως- οι οποίες αυτοχαρακτηρίζονται ως instagram influencer, που επιλέγουν να ποζάρουν ημίγυμνες ή σε προκλητικές πόζες ενώ βρίσκονται στη νεκρή ζώνη του Τσερνόμπιλ.

Βγάζουν την πλαστική στολή προστασίας από τη ραδιενέργεια και ποζάρουν με στρινγκ ή αποκαλυπτικές εμφανίσεις, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων από τους χρήστες του Διαδικτύου που κάνουν λόγο για ασέβεια στους νεκρούς της τραγωδίας.

Το πυρηνικό δυστύχημα μετέτρεψε την πόλη σε πόλη-φάντασμα το πρωί της 26ης Απριλίου 1986 όταν προκλήθηκε σειρά εκρήξεων κατά τις οποίες διαχύθηκε στην ατμόσφαιρα ραδιενέργεια 400 φορές πιο ισχυρή από αυτήν της ατομικής βόμβας της Χιροσίμα.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, ενώ υπάρχει μεγάλη κόντρα για τον πραγματικό αριθμό των νεκρών. Πάντως, τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν πως οι νεκροί είναι 4.000.

ΚΟΣΜΟΣ, ΓΥΜΝΕΣ, ΣΑΛΟΣ, ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ

Written by stelios

ΚΙΝΑΛ: Ανακοινώθηκε και η Βάνα Μπάρμπα -Δείτε σε ποια περιοχή θα είναι υποψήφια

Aσφαλισμένοι ΕΟΠΥΥ: Πού μπορούν να πηγαίνουν για δωρεάν εξετάσεις μετά την «εμπλοκή»