Σαλοκουζίνα, καθρέφτες και λουλούδια: Το φοιτητικό σπίτι της Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο έχει όσα μιας οικογένειας στην Ελλάδα (pic)

Latest

Για σπουδές στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο η Μελίνα Νικολαΐδη, αφού δηλαδή τελείωσε το σχολείο.

Να θυμίσουμε εδώ, πως πέρυσι η Μελίνα Νικολαΐδη έμενε σε φοιτητική εστία, ωστόσο φέτος αποφάσισε να νοικιάσει ένα δικό της σπίτι, ώστε να είναι περισσότερο άνετη.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία ευκαιρία του Τσιτσιπά (vids)

Η κουζίνα από το φοιτητικό σπίτι της Μελίνας Νικολαΐδη

Την Δευτέρα (13/11) η φοιτήτρια έκανε μία νέα ανάρτηση μέσα από το σπίτι της και συγκεκριμένα από τον χώρο της κουζίνας, που έχει ενιαίο σαλόνι. Όπως βλέπουμε το σπίτι έχει γήινους τόνους, λευκούς τοίχους, μπλε καναπέ, ένα βάζο με λουλούδια και γκρι χαλί.

Τα τρυφερά λόγια του συντρόφου της για εκείνη

«Πάει πολύ καλά με τη Μελίνα. Ήταν εδώ, τώρα ξαναφεύγει στο Λονδίνο. Θα πηγαίνω εγώ. Δεν έχω και πολλές υποχρεώσεις με το βόλεϊ, οπότε θα μου είναι λίγο πιο εύκολο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε αμέσως μετά για την Δέσποινα Βανδή, απέφυγε να απαντήσει και να κάνει κάποια δήλωση.

«Τώρα γι’ αυτό δε θα σας πω κάτι. Ρωτήστε κάτι για μένα».

Η σχέση της Μελίνας Νικολαϊδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη έγινε γνωστή τον Δεκέμβρη του 2022 και όλα τα sites αλλά και οι εκπομπές μιλούσαν για την κόρη της Δέσποινας Βανδή και το πόσο έχει μεγαλώσει.Από τα social media δεν κρύβουν λεπτό τη σχέση τους και πολλές φορές έχουμε δει την Μελίνα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινά βίντεο αλλά και φωτογραφίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

«Φοβήθηκα πάρα πολύ για την κοπέλα! Της είπε «Θα σου…»»: Συγκλονισμένος ο Σπύρος Μαρτίκας με τη ληστεία στο φαρμακείο του (vid)

Logo

Ανέκδοτο με τον κο Χαρίλαο: Ο γιατρός και η συνταγή