Σάλμα Χάγιεκ: Τα… υγρά παιχνίδια στην πισίνα με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Σάλμα Χάγιεκ μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από τη ζωή της, σε πολλά από τα οποία τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται σε καλοκαιρινή διάθεση και ποζάρει με μαγιό.

Χθες το βράδυ η ηθοποιός ανάρτησε νέες φωτογραφίες. Στην πρώτη φαίνεται να έχει ανέβει στην πλάτη του 61χρονου συζύγου της, Φρανσουά-Ανρί Πινό και να διασκεδάζουν. Στις υπόλοιπες ποζάρει μόνη της μέσα σε ένα φουξ ολόσωμο μαγιό.

«Απόλαυσα τις μεγάλες ευλογίες του ήλιου του νερού και της αγάπης» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, που μέσα σε λίγες ώρες απέσπασε σχεδόν 1 εκατομμύριο likes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Πώς γνωρίστηκε η Σάλμα Χάγιεκ με τον σύζυγό της

Το 2006 ο Φρανσουά-Ανρί Πινό γνωρίστηκε με τη Σάλμα Χάγιεκ σε ένα γκαλά στη Βενετία. Το ζευγάρι τηρεί σιγήν ιχθύος για τη σχέση του.

Σε μια συνέντευξή της στο Town & Country η Μεξικανή σουπερστάρ είχε πει: «Είναι τόσο ρομαντική και υπέροχη ιστορία, αλλά είναι δική μου. Δεν θέλω να την ευτελίσω μετατρέποντάς τη σε μια ιστορία για να εμφανίσω ενδιαφέροντα τον εαυτό μου».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μαζί με την εγκυμοσύνη της Χάγιεκ τον Μάρτιο του 2007. Παντρεύτηκαν δύο φορές, μία στο δημαρχείο του Παρισιού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τη δεύτερη σε μια λαμπερή τελετή στη Βενετία με πλήθος καλεσμένων.

Ο Φρανσουά-Ανρί Πινό και η Σάλμα Χάγιεκ μαζί με την κόρη τους και φίλους έχουν κάνει και διακοπές στην Ελλάδα, δείχνοντας απολύτως ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Ο δισεκατομμυριούχος «βασιλιάς» της γαλλικής μόδας έχει ακόμη δύο παιδιά, έναν γιο τον Φρανσουά και μια κόρη τη Ματίλντ από τον πρώτο του γάμο με την Ντοροτέ Λεπέρ.

Ο Φρανσουά-Ανρί Πινό φέρεται να είχε σχέση και με τη Νικόλ Κίντμαν ενώ η ερωτική ζωή του είχε προσελκύσει στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας καθώς από τη σύντομη σχέση του με το supermodel Λίντα Εβαντζελίστα απέκτησε έναν γιο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί μόλις πέντε μήνες μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2005 έως τον Ιανουάριο του 2006 αλλά από αυτήν τη σχέση γεννήθηκε ένα παιδί, ο Αγκουστίν Τζέιμς Εβαντζελίστα, που έγινε το επίκεντρο της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους.
Πηγή

«Βόμβα» από Γιάννη Πουλόπουλο: «Η Κατερίνα Καινούργιου…»

Ανέκδοτο: Ένας μηχανικός πεθαίνει και πάει κατά λάθος στην κόλαση …!Τρελό γέλιο