Μαρία Σάκκαρη: Πάντα θα έχει την υποστήριξη μου ο Τσιτσιπάς

Spoilers

Για ακόμα μία φορά η Μαρία Σάκκαρη έδειξε την αδυναμία που έχει για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με μία πολύ δυνατή φιλία να τους δένει.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια που προκρίθηκε στον 4ο γύρο του US Open, ρωτήθηκε ξανά για τον πρωταθλητή μας και ήταν ξανά στο πλευρό του.

«Ξέρω καλά τον Στέφανο, αλλά δεν ξέρω τι σκέφτεται, δεν μπορώ να απαντήσω σ’ αυτή την ερώτηση. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός.

Ξέρω πως δεν τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι, κάτι που είναι σωστό, γιατί είναι εκεί έξω για να παίζει τένις και όχι για να σκέφτεται τι λέει ο κόσμος.

Είναι δυνατός πνευματικά και πιστεύω πως μακροπρόθεσμα δεν θα τον επηρεάσει.

Είμαι σίγουρη πως δεν το έκανε επίτηδες και όπως έχω ξαναπεί, είναι πολύ έντονος στο γήπεδο, αλλά είναι πιο νωθρός όταν κάνει άλλες κινήσεις.

Έχω παίξει μαζί του και ξέρω πως παίρνει το χρόνο του με τις κινήσεις του. Οπότε καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται τόσο χρόνο στα αποδυτήρια, σε καμία περίπτωση δεν το κάνει επίτηδες. Πάντα θα έχει την υποστήριξή μου», ήταν τα λόγια της.

 

Spoilers

Ζώδια: Επικοινωνιακό επίπεδο δίνει το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο, που ευνοεί σημαντικά τα ζώδια του αέρα και της πυρκαγιάς

Ανέκδοτο: Ενας 60χρονος Πόντιος πάει στο γιατρό να κάνει εξέταση σπέρματoς …! Τρελό γέλιο