Σάκης Τανιμανίδης: «Μου κακοφάνηκε όταν έβλεπα από την τηλεόραση το Survivor»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την «Φάρμα», που κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στο φετινό «Survivor», αλλά και στον αντικαταστάτη του, Γιώργο Λιανό.

«Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη Φάρμα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Αυτό που μου αρέσει είναι πως είναι πολύ διαφορετικό από όσα έχω κάνει. Είναι πολύ μεγάλη παραγωγή. Έχουμε στήσει μια πραγματική Φάρμα στη μέση του πουθενά. Νομίζω πως οι παίκτες περισσότερο θα το απολαύσουν, παρά θα δυσκολευτούν. Εγώ ήμουν 21 χρονών όταν παίχτηκε η πρώτη Φάρμα στο Mega. Κάποιοι κανόνες είναι ίδιοι αλλά είναι το νέο μοντέλο της Φάρμας, γιατί έχουν περάσει και 20 χρόνια. Θα είναι μια ομάδα και όλοι θα πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους. Στη Φάρμα δεν αποφασίζει το κοινό ποιος θα αποχωρήσει, θα γίνεται με μονομαχία. Θα δείτε πολύ έντονα αγωνίσματα» είπε, μεταξύ άλλων, για την «Φάρμα», ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σχετικά με το «Survivor» και τον Γιώργο Λιανό, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Στην αρχή μου κακοφάνηκε όταν έβλεπα από την τηλεόραση το Survivor. Έλεγα εγώ τώρα γιατί δεν είμαι εκεί και είμαι εδώ. Δεν θα πω ψέματα. Όσο περνούσαν οι μέρες το συνήθισα. Τώρα δε μου κακοφαίνεται καθόλου.

Ο Γιώργος Λιανός είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ενώ είναι ταλαντούχος, εύστροφος για πολλά χρόνια ήταν στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης, ήταν αδικημένος.

 

 

 

 

 

 

Να, λοιπόν τι γίνεται όταν μία στιγμή δώσεις μία ευκαιρία σε έναν τέτοιο άνθρωπο, αυτός λάμπει. Μου αρέσει πάρα πολύ».

Αγριες Μέλισσες spoiler: Η δίκη του Βόσκαρη και η δυσάρεστη έκπληξη για την Ελένη

Ελένη Μενεγάκη: Η εξωτική φωτογραφία από τη Ζανζιβάρη στον Ινδικό Ωκεανό