Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι θα συμβιώσουν οι ένοικοι της Φάρμας

March 11, 2021

Ο Σάκης Τανιμανίδης εξηγεί τις διαδικασίες και τους κανονισμούς της Φάρμας.
Στο The 2 Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος ο Σάκης Τανιμανίδης και έδωσε μια εικόνα για το πως θα διαμορφώνονται οι κανονισμοί για την Φάρμα που θα παρουσιάζει από την Παρασκευή.

 

 

«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί είναι καινούριο project κι είναι πρόκληση. Είναι πολύ διαφορετικό, μεγάλη παραγωγή κι έχουμε στήσει μια πραγματική Φάρμα. Είναι το νέο μοντέλο φάρμας. Είναι μία ομάδα κι όχι δύο όπου θα ανταγωνίζονται. Ζούνε σε ένα σπίτι και πρέπει να κάνουν όλες τις αγροτικές εργασίες, όπως να αρμέξουν τα ζώα, να καλλιεργήσουν κ.ά. Θα έχει κατσίκια, πρόβατα, κότες. Το νερό ναι μεν θα είναι τρεχούμενο αλλά θα πρέπει να βγούνε έξω για να το πάρουν.

 

 

 

Θα πρέπει να συνεργαστούν. Κάθε εβδομάδα υπάρχει ένας αρχηγός που έχει προνόμια και μένει σε δικό του σπίτι, έχοντας ανέσεις και δίνοντας οδηγίες στους υπόλοιπους παίκτες. Επιλέγει τους δύο υπηρέτες που παίρνουν όλον τον φόρτο εργασίας μέσα στην εβδομάδα, προσέχοντας τον αρχηγό. Το κοινό δεν θα ψηφίζει, θα μονομαχούν σε πολύ διαφορετικά αγωνίσματα, όπου θα καθορίζεται ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Προς το παρόν υπάρχουν μονομάχοι του ίδιου φύλου.»

Survivor

Οι μπλε κέρδισαν και δεν συγκράτησαν τα δάκρυά τους με τα μηνύματα των οικογενειών τους

“Λύγισε” ο Σπύρος Μπιμπίλας: “Με στιγμάτισε αυτό που συνέβη”