Σακίρα: Επιστροφή στη Βαρκελώνη ένα χρόνο μετά τον χωρισμό από τον Πικέ

Δυο μήνες μετά τη μετακόμιση στις ΗΠΑ, η Κολομβιανή τραγουδίστρια επιστρέφει στη Βαρκελώνη για να αφήσει τα δύο της παιδιά στον πατέρα τους.

Η Σακίρα έκανε μια αιφνιδιαστική επιστροφή στην πόλη που έμενε για χρόνια συνοδευόμενη από τον αδελφό της Tonino για να παραδώσει τους γιους της, στον πατέρα τους αυτοπροσώπως, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχουν κάνει μεταξύ τους.

Nice to be back in Barcelona! pic.twitter.com/OaE4Sg15I3

— Shakira (@shakira) June 4, 2023

– Advertisement –

 

Αυτό που κανείς δεν περίμενε ήταν το ενδεχόμενο οι δύο τους να συναντηθούν στο paddock της πίστας της Βαρκελώνης, όπου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το ισπανικό GP της F1.

Τόσο η Σακίρα όσο και ο Πικέ ήταν στη λίστα των VIP καλεσμένων που παρακολουθούσαν τον αγώνα της Κυριακής. Όλοι περίμεναν τη συνάντηση η οποία δεν έγινε ποτέ καθώς η Σακίρα έκανε την εμφάνισή της στην πίστα της Βαρκελώνης και μάλιστα δήλωσε «χαρούμενη», ενώ ο Πικέ δεν εμφανίστκε προφανώς για να μην ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο Μοντμέλο, ή τουλάχιστον όχι δημοσίως, καθώς δεν απαθανατίστηκε ούτε από τα μέσα ενημέρωσης ούτε από τους οπαδούς που επισκέφθηκαν το Circuit de Catalunya την Κυριακή.

Πηγή:topontiki.gr

Τραϊάνα Ανανία: «Τον άνδρα τον θέλω έξυπνο, να μυρίζει μαλακτικό αλλά να μην είναι μα… μπιπ» (VIDEO)

Ράκος ο Αντώνη Κανάκης: «Αρνούμαι, δεν αντέχω να αποχαιρετώ ανθρώπους»