ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: Σε αφήνει “ΚΟΚΚΑΛΟ” η Μαίρη Συνατσάκη! Με ΠΟΣΟΥΣ “ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ”, ΠΟΥ και ΠΩΣ!

Σ’ αφήνει “ΚΟΚΚΑΛΟ” η Μαίρη Συνατσάκη! Με ΠΟΣΟΥΣ “ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ”, ΠΟΥ και ΠΩΣ! Δεν παύουμε να αιφνιδιαζόμαστε με τη…δυναμική των σόσιαλ και το πόσο φανερώνουν την ανάγκη του ανθρώπου να…αυτοαποκαλύπτεται.

Όχι πως είναι ντροπή, αλλά έρχεται σε απόλυτη αντίφαση με τις αντιδραστικές τοποθετήσεις τους προ ετων!

Όταν  σήκωναν λάβαρο κατά των αποκαλύψεων της προσωπική τους ζωής από τα περιοδικά,…που ούτως ή άλλως δεν ήταν καθόλου σκανδαλιστικές.

‘Ερχεται όμως το πλήρωμα του χρόνου που εκεί που εσύ ούτε να ψάξεις θα μπορούσες, ούτε να δημοσιεύσεις, αλλά κυρίως ούτε να μάθεις τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων για παράδειγμα της Μαίρης Συνατσάκη, και στο αποκαλύπτει με χαρά η ίδια.

Μαίρη Συνατσάκη- Ίαν Στρατής: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Καμία σημασία δεν έχει αν ο πραγματικό αριθμός είναι μικρότερος ή μεγαλύτερος. Σημασία έχει πως είναι πολύ…συμβολικό το ότι  δέχεται και κάνει τέτοιου είδους αποκάλυψη!

Η παρουσιάστρια με διάθεση άκρως αποκαλυπτική παραδέχεται ότι έχει απιστήσει αλλά και ότι έχει δεχτεί απιστία. Παράλληλα ανακοινώνει ότι συνολικά έχει συνυπάρξει ερωτικά με 12 συντρόφους. Και ότι για πρώτη φορά έκανε σεξ στα 16 της χρόνια.

Από που όλες αυτές οι πληροφορίες: από την ίδια! Η Μαίρη Συνατσάκη μέσω του καναλιού της στο Youtube, απάντησε σε αδιάκριτες ερωτήσεις θαυμαστών της.

Και μέσα από αυτές αποκαλύπτει πολλά και διάφορα. Μέχρι και για το τι έκανε κάποτε σε… λεβητοστάσιο.

 

Κλοπή θυρίδων στο Ψυχικό: Ολόκληρη η κατάθεση της Τέτας Καμπουρέλη για τους συνεργούς του Γκουρούση

Ευριδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: ΧΑΜΟΣ με τον ΧΩΡΙΣΜΟ Βαλαβάνη – Βασάλου!