Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Αποκάλυψη για παίκτρια του Big Brother, έκανε σεx πάνω σε τζετ σκι μέσα στη θάλασσα – Βίντεο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ήταν αυτή την Κυριακή η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother και νυν του J2US μίλησε για όλα ενώ αναφέρθηκε και στην κατακραυγή που έχει φάει για τις γuμνές φωτογραφίες.

«Στο Big Brother πήγα ξεκάθαρα για τα λεφτά. Νόμιζα ότι θα κερδίσω. Ο άνθρωπος όταν βρίσκεται σε απόγνωση τελείως κάνει πράγματα που μπορεί μετά να πει ότι δεν χρειάζονταν.
Δεν θέλω να μετανιώνω τις κινήσεις μου, μαθαίνω από αυτές, κάτι έχω πάρει, κάτι θα δώσω, με βοηθούν και εξελίσσομαι αλλά το κίνητρο ήταν καθαρά τα λεφτά. Είχα και έχω οικονομικό πρόβλημα και αυτό θα λυθεί όπως λύνεται όλα αυτά τα χρόνια. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη με αυτό», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και συνέχισε:

«Έχω εργαστεί σαν plus size model, έτσι ξεκίνησα. Ξεκίνησα ποζάροντας για ζωγράφους, πολύ ωραίο και δυστυχώς έχω φάει πολλή κατακραυγή αυτό γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι αυτό είναι τέχνη. Ακούει γuμνό και είναι…

Έχω εργαστεί και σαν ηθοποιός, αυτό σπούδασα άλλωστε στην σχολή της Έλντας Πανοπούλου και με αυτό ασχολούμαι όλα αυτά τα χρόνια.
Επαγγελματικά δηλαδή στο θέατρο είμαι 13 χρόνια και επίσης έχω ασχοληθεί και εγώ με το Youtube απλά δεν είμαι πολύ συνεπής γιατί είναι πολύ δύσκολο».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει κάνει σεx σε πολλά περίεργα μέρη, όπως για παράδειγμα στη θάλασσα, πάνω σε τζετ σκι!

Δείτε το βίντεο μετά το 8ο λεπτό:

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Στο στόχαστρο του Ευθύμη ο Λευτέρης και η Ευδοκία

Σασμός spoiler 2ος κύκλος Προσπαθεί να τους χωρίσει! Θα τα καταφέρει;