Menu

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναζητήσεις της στο Διαδίκτυο πριν το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας

Από τις 12 έως τις 28 Ιανουαρίου 2022 η 33χρονη ψάχνει, μέσω των μηχανών αναζήτησης, αναισθητικά φάρμακα και δηλητήρια

Στο «φως» έρχονται οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο από το κινητό της τηλέφωνο, το laptop, και το email που χρησιμοποιούσε, το οποίο, μάλιστα, έφερε την ονομασία «τανάλια».

Από τις 12 έως και τις 17 Ιανουαρίου 2022, η 33χρονη, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, ψάχνει, μέσω των μηχανών αναζήτησης,  αναισθητικά φάρμακα και δηλητήρια. Στις 17 Ιανουαρίου, το 9χρονο κοριτσάκι εισέρχεται στο Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών για μία προγραμματισμένη μαγνητική εξέταση. Δυστυχώς, αφήνει την τελευταία του πνοή στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Επομένως, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε κανέναν λόγο να αναζητά στο Διαδίκτυο αναισθητικές ουσίες, αφού μέχρι τις 17 Ιανουαρίου η κόρη της ήταν καλά και βρισκόταν στο σπίτι. Η ίδια, ωστόσο, διατείνεται πως έψαχνε από τις 12 Ιανουαρίου για τέτοιες ουσίες για να ενημερωθεί, καθώς ήξερε ότι η Τζωρτζίνα πρόκειται να κάνει αυτή την εξέταση, τη μαγνητική, και κατά τη διάρκεια αυτής θα της χορηγούσαν κάποια ουσία, όπως συνηθίζεται στα παιδιά, για να είναι ήρεμη.

Όπως ανέφερε το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4 ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου στην εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου, T-LIVE, στις εν λόγω αναζητήσεις υπάρχει και η ουσία κεταμίνη. Οι αναζητήσεις αυτές από τη Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζονται και τις μέρες που το παιδί νοσηλεύεται στο Παίδων, δηλαδή μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου. Στις 29 Ιανουαρίου, η μικρή Τζωρτζίνα καταλήγει.

Αυτούσια τη λέξη κεταμίνη η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα φαίνεται να την πληκτρολογεί στις 30 Μαρτίου, όταν γίνεται γνωστό ότι βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης κόρης της μεγάλη δοσολογία.

 

 

Exit mobile version