Ρούλα Πισπιρίγκου: Γνώριζε τις συνέπειες της κεταμίνης – Τέλειο οργανωμένο έγκλημα!

Η 33χρονη παραμένει σιωπηλή

Σήμερα (31/3), πριν λίγο η ρεπόρτερ Ιωάννα Μάνδρου μίλησε σε απευθείας σύνδεση από τα δικαστήρια της Ευελπίδων στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It», μεταφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, η οποία έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια λίγο πριν τις 11:00, φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και αλεξίσφαιρο, αφού κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε από κεταμίνη.

«Είναι ένα σχέδιο εγκληματικό, το οποίο είναι δύσκολο κανείς να το συλλάβει. Βρήκε την κεταμίνη, ήξερε τις συνέπειες, ήξερε ότι η ουσία αυτή στον ανθρώπινο οργανισμό αποβάλλεται μέσα σε λίγες ώρες» τόνισε η ρεπόρτερ. Το ερώτημα εδώ είναι πώς γνώριζε τις συνέπειες της κεταμίνης και από πού θα την προμηθευτεί. Προφανώς είχε κάνει την έρευνά της…

Ωστόσο, δεν ξέρουμε ούτε πού βρήκε την ουσία, καθώς όπως τόνισε η δημοσιογράφος «η ίδια δεν μιλάει». Πρόκειται, πάντως, για μία ουσία που μπορεί να προμηθευτεί κανείς τόσο από τη νόμιμη όσο και την παράνομη αγορά.

Η σιωπή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όπως σημείωσε η κ. Ιωάννα Μάνδρου, η σιωπή είναι δικαίωμα κάθε κατηγορούμενου. Όσον αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν σημαίνει ότι η σιωπή της λειτουργεί υπέρ της, καθώς τα στοιχεία της δικογραφίας είναι αδιαμφισβήτητα.

Υπάρχει πιθανότητα να της αναγνωρισθεί κάποιο ελαφρυντικό λόγω ψυχικής νόσου; 

«Προσέξτε, κατηγορηματικά και από την εμπειρία μου, λέω ότι αποκλείεται να της αναγνωριστεί ελαφρυντικό ψυχικής νόσου, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που κάνει ένα τόσο τέλειο οργανωμένο έγκλημα, μόνο ψυχικά διαταραγμένος δεν είναι».

Αληθινή εξομολόγηση: Μαίρη 30 ετών. ΣΟΔΟΜΑ κ ΓΟΜΟΡΑ… Αυτά μου έκαναν σε ενα VIP party στη σουίτα ξενοδοχείου

Κατερίνα Καινούργιου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κάνουμε ενέσεις, παίρνουμε ορμόνες, για να γίνουμε μητέρες και εσένα σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και…»