Menu

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαντά στις φήμες περί κακοποίησής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη

«Τα πάντα ήταν τα παιδιά μου. Έχασα τα πάντα και δε με ενδιαφέρει κανένας Μάνος» υποστηρίζει η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, η οποία βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη πως σκότωσε την πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Γιώργο Σόμπολο παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 13/4, συνέντευξη η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τις φυλακές. Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα έχει κριθεί προφυλακιστέα και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται πως σκότωσε την πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Οι φήμες περί κακοποίησής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα των τριών άτυχων παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη 

Αναφορικά με όσα έχουν ακουστεί ότι την κακοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Δεν υπήρχε κακοποίηση. Ήταν ένας έντονος τσακωμός, τον οποίο για κακή μας τύχη δεν καταλάβαμε ότι άκουσε η Τζωρτζίνα. Αυτό είναι όλο».

Η καταγγελία κακοποίησης της κόρης της, Τζωρτζίνας, στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Για την καταγγελία κακοποίησης της κόρης της στο «Χαμόγελο του Παιδιού», υποστήριξε πως δύο ημέρες πριν από τον γάμο και τη βάφτιση ήρθαν στο σπίτι τους οι αρμόδιοι από τον Οργανισμό για έλεγχο, διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε τίποτα και έφυγαν. Όπως τόνισε, μάλιστα, η εν λόγω καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έγινε από πρώην σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη για να τον… πικάρει!

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η νέα του σύντροφος

Σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη ανέφερε πως δεν έχουν καμία επικοινωνία και πως γνωρίζει ότι συγκατοικεί με τη νέα του κοπέλα στην Αθήνα. Όπως τόνισε, ωστόσο, δεν την ενδιαφέρει τι κάνει, αφού για εκείνη το σημαντικότερο πράγμα ήταν οι κόρες της. «Τα πάντα ήταν τα παιδιά μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Μάνος βρίσκεται στην Αθήνα και συνεχίζει τη ζωή του. Το γνωρίζω αυτό. Το έμαθα πριν περίπου από τρεις, τέσσερις μέρες. Ότι η συγκεκριμένη κοπέλα που συγκατοικούσε πριν, είναι η κοπέλα που είναι και τώρα στη ζωή του.

Δεν είχαμε συζητήσει κάτι για διαζύγιο. Μου είχε πει ο Μάνος πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας πως σκέφτεται να έρθει στην Αθήνα, γιατί του έγινε μια πρόταση για δουλειά. Και δε μπορούσε να συνεχίσει άλλο με εμένα. Αλλά φυσικά θα είχαμε επικοινωνία για το παιδί, τα πάντα οτιδήποτε. Είχα συμφωνήσει. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει όλα τα πράγματα. Απλά, μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος μετακόμισε στην Αθήνα ξαφνικά και συγκατοικεί με μια κοπέλα από όσο γνωρίζω.

Και με μια άλλη κοπέλα, φίλη της κοπέλας του. Εγώ αυτά γνωρίζω από τον ίδιο. Και πριν από τρεις μέρες, τώρα, έμαθα πως έχουν κανονική σχέση, ενώ ο Μάνος μου έλεγε πως είναι φίλοι. Και έχουν σχέση πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Και ότι τώρα μένουν και μαζί, κάνουν βόλτες με τη μηχανή, βγάζουν φωτογραφίες. Την πηγαινοφέρνει στην εργασία της και, μάλιστα, έχει γίνει και ένας μεγάλος ντόρος στο γραφείο της κοπέλας. Αλλά δεν με απασχολούν αυτά. Καλά κάνει ο άνθρωπος. Εγώ δε συνέχισα τη ζωή μου. Τα πάντα ήταν τα παιδιά μου. Έχασα τα πάντα και δε με ενδιαφέρει κανένας Μάνος».

Exit mobile version