Ρούλα Πατεράκη: «Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη»

Τι δήλωσε η ηθοποιός για τον γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς

Μία ειλικρινής συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε σήμερα (Πέμπτη 7/4) το πρωί η Ρούλα Πατεράκη και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς, και τη σχέση που αυτός είχε με τον Σάκη Ρουβά.

«Η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη για ένα διάστημα ήταν καλή. Στον “Πελοποννησιακό Πόλεμο” μου πήρε την ιδέα μου. Είχε τα μέσα για αυτό το πράγμα, να πάρει τα υπόλοιπα μέρη του έργου και να τα κάνει δικά του. Δεν υπήρχε λόγος να ζητάς τον λόγο από τον Λιγνάδη, ήταν ο Λιγνάδης.

Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά. Ο Λιγνάδης τον πρόσεξε. Και αυτό που λέει ο Σάκης για τον Λιγνάδη δεν είπε ψέματα. Τον βοήθησε, δεν είναι ψέμα. Ποιος είπε ότι ο Λιγνάδης μπορεί να περνάει κόλαση; Καμιά φορά είναι και λύτρωση το να είσαι… κάπου» αποκάλυψε η αγαπημένη, 78χρονη ηθοποιός.

Δημήτρης Λιγνάδης

Θεσσαλονίκη: Δεύτερος νεκρός από την πυρκαγιά στο Νοσοκομείο Παπανικολάου

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Κουτσομπολίστικη προσέγγιση» τα όσα ακούγονται για την σπιτονοικοκυρά