Ρένια Λουϊζίδου: «Ο Γιάννης Μπέζος με έβγαλε με κλωτσιά στη σκηνή, του το χρωστάω»

Η Ρένια Λουϊζίδου είναι μία αγαπημένη ηθοποιός, που έχει συνδέσει το όνομά της με μερικές από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Η ίδια μετρά πολλά χρόνια καριέρας, έχει ενσαρκώσει δεκάδες ρόλους και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα ηθοποιών. Μεταξύ άλλων, και με τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο μάλιστα έκανε την πρώτη της επιθεώρηση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο «Στούντιο 4» μίλησε για τη συνεργασία τους, εξομολογήθηκε πόσο άγχος είχε πριν πρωτοβγεί στο σανίδι και αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Μπέζος της έδωσε το «σπρώξιμο» που χρειαζόταν για να ξεπεράσει τους φόβους της.

«Κατέβηκα στην Αθήνα λόγω μιας οντισιόν της Ξένιας Καλογεροπούλου», είπε και θυμήθηκε ότι στην πρώτη της παράσταση είχε τρομερό άγχος και ο Γιάννης Μπέζος την «έσπρωξε» για να βγει στο σανίδι, πράγμα που του το χρωστάει.

«Με έβγαλε με “κλωτσιά” ο Μπέζος στη σκηνή, είχαμε μαζί ένα νούμερο. Μου τραβούσε το χέρι και του το χρωστάω γιατί βγήκα στο σανίδι και με τραβούσε. Είχα φρικάρει γιατί βγήκα από τη σκηνή με όλες τις Ηλέκτρες και τους Άμλετ και έπρεπε να κάνω επιθεώρηση, κάτι που κανείς δεν με είχε προετοιμάσει», αποκάλυψε.

Δείτε το απόσπασμα

Στην ίδια συνέντευξη η Ρένια Λουϊζίδου εξήγησε πώς προφυλάσσεται από την κακοήθεια του κόσμου καθώς τη μία ημέρα μπορεί κανείς να σε αποθεώνει και την άλλη να σε δικάζει με τον χειρότερο τρόπο.

«Δεν έχω social media γιατί προφυλάσσομαι. Τρελοκομείο ρε παιδιά, πολλή ένταση και στο θετικό και στο αρνητικό. Μανία! Κάθε μέρα να ξυπνάς και να είσαι στο έλεος του σήμερα σε λατρεύουν και μετά αποφάσισαν να σε φάνε;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο Instagram ντρέπομαι να πουλήσω αυτό το παραμύθι ότι είμαι ιπτάμενη και χαρούμενη. Μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τις φωτογραφίες, εγώ δεν νιώθω ούτε μία φορά μες στη μέρα φωτογραφίσιμη», σημείωσε επίσης.

Ανέκδοτο: Κυνηγάει η τροχαία 🚓 έναν οδηγό 🚘 ο οποίος τρέχει με 200 χιλιόμετρα …!Τρελό γέλιο

Βασίλης Καρράς: Το επαγγελματικό περιβάλλον του διαψεύδει πως κατεβαίνει στις εκλογές