Ρένια Λουιζίδου: «Αθώος ή ένοχος, το να βλέπω τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή, είναι θλιβερό»

Τι δήλωσε η ηθοποιός για την εξωτερική της εμφάνιση;

Στην εκπομπή «TET–A–TET» και τον Τάσο Τρύφωνος άνοιξε την καρδιά της η Ρένια Λουιζίδου, την Κυριακή 3/4, και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, το μικρόβιο που της προκάλεσε σηψαιμία και τη σχέση της με την εικόνα της.

«Υπήρξα πολύ βλάκας. Δεν μπόρεσα ποτέ να απολαύσω το “ωραία γυναίκα”. Ήμουν πάντα πολύ πιο προσγειωμένη και μετρημένη και δεν απόλαυσα τα χρόνια που σήμερα όταν βλέπω την εικόνα μου, τότε λέω “όμορφη ήμουν”. Αυτό, όμως, με φύλαξε και στη δουλειά από πολλά πράγματα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με παίρνει να πλασάρω τον εαυτό μου σαν πολύ ωραία γκόμενα» εξομολογήθηκε για την εξωτερική της εμφάνιση.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, υποστήριξε: «Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι, που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα, να είμαστε λακωνικοί. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος είτε ένοχος είτε οτιδήποτε, το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό».

Το μικρόβιο, η σηψαιμία και ο…. γιος της

Εν συνεχεία, η 55χρονη ηθοποιός αποκάλυψε μία περιπέτεια υγείας που πέρασε και την ταλαιπώρησε, την περίοδο που πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα της αγαπημένης κωμικής σειράς του ANT1 «Το Καφέ της Χαράς», όπου η ίδια πρωταγωνιστούσε ως «Χαρά Χάσκα».

«Είχα κολλήσει ένα μικρόβιο και έπαθα σηψαιμία. Σε γύρισμα συνέβη αυτό, στο Καφέ της Χαράς, το πρώτο. Ήταν καλοκαίρι με καύσωνα, μετά από μία σεζόν πολύ δύσκολη. Γυρίζαμε τα δυο πρώτα επεισόδια της επόμενης σεζόν, χωρίς στοπ… Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν θερμοπληξία. Μια-δύο μέρες καθυστέρησης στην αντιμετώπιση του μικροβίου έκανε τη διαφορά.

Πήγαμε για χειρουργείο. Ήταν τόσο εξαπλωμένο το μικρόβιο, που δεν μπορούσε να χειρουργηθεί τίποτα. Με βομβάρδισαν με κάθε είδους αντιβίωση. Είχα την τύχη να είμαι 38 ετών τότε. Ανταποκρίθηκε ευτυχώς ο οργανισμός μου και όλα πήγαν καλά. Για 48 ώρες ήμουν στο θα ζήσω-θα πεθάνω. Είχε να κάνει με το αν ο οργανισμός μου θα αντιδρούσε στην αντιβίωση ή όχι. Τρόμαξα πάρα πολύ, γιατί τότε ο γιος μου ήταν τεσσάρων ετών. Από τότε είπα ότι δε θα επιτρέψω να μου ξανασυμβεί αυτό» σημείωσε η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑLPHA Κύπρου:

Ποια Κιμ Καρντάσιαν; Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου το έχει και ειναι ΦΥΣΙΚΟ. Δες το ξανά. Έσκυψε στο μπαλκόνι το ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Εικόνα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας – Απολογείται στις 12:00 η Ρούλα Πισπιρίγκου