Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκλονίζει για την μάχη με τη λευχαιμία – «Φοβήθηκα όσο ποτέ…» (vid)

Latest

Mια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε η χορεύτρια Ρεγγίνα Μακέδου, για τον δύσκολο χρόνο που πέρασε και τη μάχη με τη λευχαιμία που έδωσε και συγκλόνισε, αναφέροντας πως φοβήθηκε όσο ποτέ.

Η χορεύτρια, που έγινε γνωστή μέσα από το Dancing with the Stars, παλεύει εδώ και καιρό με τη λευχαιμία και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της.

Σήμερα, η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε ένα βίντεο γεμάτο φωτογραφίες από τις πιο έντονες στιγμές, αυτόν τον ένα χρόνο που δίνει μάχη με τη λευχαιμία. Με την ευκαιρία, συγκλόνισε ο Γιώργος Καραμίχος για τη μάχη του με τον καρκίνο.

«3/6 !!!! Ένας χρόνος ακριβώς σωστή παράνοια… Ένας χρόνος δύσκολος. Ένας χρόνος αβέβαιος. Ένας χρόνος που με δοκίμασε σωματικά, ψυχικα και πνευματικά. Ένας χρόνος που φοβήθηκα όσο ποτε. Ένας χρόνος με απώλειες φίλων και αγαπημένων προσώπων. Ένας χρόνος που βίωσα όσα δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου.

Ένας χρόνος που συναγωνιστές έγιναν η δύναμη μου. Ένας χρόνος ΥΠΕΡΟΧΟΣ γεμάτος μαθήματα. Ένας χρόνος που το ΧΑΜΟΓΕΛΟ είχε νόημα. Ένας χρόνος που Ζω χαρη σε έναν ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, χάρη ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Ε

Εύχομαι και προσεύχομαι για πολλά ακόμα χρόνια!!! Σε ευχαριστώ. Το βίντεο ξεκινάει και τελειώνει με μια φωτό σε ένα κρεβάτι… του νοσοκομείου και το δικό μου τι ευλογία», έγραψε στην ανάρτησή της.

Καλομοίρα: Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου αλλά… εννοείται ότι φλερτάρω

Ασυγκράτητη η Καλομοίρα: «Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου, αλλά… εννοείται ότι φλερτάρω» (VIDEO)