Ρεγγίνα Μακέδου: Η λευχαιμία εμφανίστηκε ξανά και την αντιμετωπίζει με δύναμη και πίστη – Το αισιόδοξο βίντεο από το νοσοκομείο

Το κορίτσι, με το ωραίο χαμόγελο, δίνει θετική ενέργεια σε όλους και κυρίως σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη

Όπως γνωστοποίησε η Ρεγγίνα Μακέδου το Σάββατο 9 Απριλίου, η λευχαιμία της «χτύπησε» ξανά την πόρτα, καθώς υπήρχε υποτροπή.

Το κορίτσι με το πελώριο χαμόγελο και την θετική ενέργεια, το οποίο πριν από μερικούς μήνες συμμετείχε στο σόου χορού του STAR, «Dancing With The Stars», βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου ακολουθεί θεραπεία. Από εκεί δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και το Instagram ένα αισιόδοξο βίντεο.

«Καλή εβδομάδα. Ανεβαίνω. Να ένας τρόπος να πίνεις τα πρωινά χάπια. Round 2,Day 3. Kαι κάπως έτσι ξεκινάμε νέο αγώνα, πάντα με κέφι και χαμόγελο» σημειώνει πάνω στο κλιπ, όπου την βλέπουμε να χορεύει, με συνοδεία μουσικής, να πίνει ένα φάρμακο και να χαμογελά.

Η Ρεγγίνα Μακέδου μοιράζει ψυχική δύναμη, μας υπενθυμίζει ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα και μας δείχνει πως όλα μπορούν να ξεπεραστούν, αρκεί να μην τα παρατάμε. Παράλληλα, δίνει θάρρος και κουράγιο σε εκατοντάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια ή παρόμοια ασθένεια.

Καλή δύναμη Ρεγγίνα, θα βγεις νικήτρια!

Τζεφ Μοντάνα: «Έχω κάνει δύο γάμους, τη μία φορά με τρανς γυναίκα»

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν θέλει κανείς να μιλάει για τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία – «Τότε ήμουν μία άλλη κοπέλα»