Αντώνης Κανάκης: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1;

Σας αποκαλύψαμε και χθες ότι το σίριαλ με τους Ράδιο Αρβύλα θα έχει και άλλα επεισόδια. Και όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είναι πάρα πολύ πιθανό να επιστρέψουν στα παλιά. Στο κανάλι που έγραψαν μεγάλη ιστορία, αν και το διαζύγιό τους δεν ήταν και τόσο βελούδινο.

O ANT1 έκανε τη ρελάνς. Και πλέον τις τελευταίες ώρες έχει γίνει το μεγάλο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή της ομάδας από τη Θεσσλονίκη. Ο σταθμός του Αμαρουσίου όπως σας αποκαλύψαμε χθες, εκμεταλλεύθηκε τη μεγάλη ολιγωρία του Open. Και είναι έτοιμος για το μεγάλο μπαμ.

Παρά τις προσωπικές ενέργειες που έκανε τις τελευταίες ώρες ο Ιβάν Σαββίδης για να κρατήσει τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του, αυτό δεν φαίνεται να φέρνει αποτέλεσμα. Ούτε και η πρόταση να αναλάβει σύμβουλος του καναλιού ή κάποια άλλη διευθυντική θέση.

Και ο ΑΝΤ1 περίμενε στη γωνία για να «χτυπήσει». Μετά το «χτύπημα» θεωρείται και το μεγάλο φαβορί για να κλείσει τους Αρβύλα (και το Βινύλιο). Μάλιστα στο κανάλι του Αμαρουσίου θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή. Υπογραφές όμως δεν έχουν πέσει ακόμα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι Αρβύλα έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους με τον σταθμό. Μια και ο χωρισμός τους πριν από δύο χρόνια δεν ήταν και τόσο βελούδινιος. Και πλέον ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά

Καραβάτου – Κατσούλης: Xώρισαν για να ζήσουν τους έρωτές τους!

Άγριες μέλισσες spoiler: Αγνώριστη η Ασημίνα στον 3ο κύκλο… η γνωριμία που θα τη βάλει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες