Ρέα Τουτουνζή: «Δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας» – Πώς ξεπέρασε το θάνατο της μητέρας της;

«Ήταν πολύ δύσκολο που έμεινα χωρίς μαμά στα 11 χρόνια μου» αναφέρει η ηθοποιός και πρώην μοντέλο

Στο «Mega Καλημέρα» παραχώρησε σήμερα, Παρασκευή 15/4, μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη η Ρέα Τουτουνζή, στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή.

Σχετικά με το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ανέφερε: «Το μόντελινγκ για μένα προέκυψε. Μόλις είχα επιστρέψει από Λονδίνο, από σπουδές, και μία πολύ καλή φίλη της μητέρας μου τότε μου πρότεινε να πάω να δοκιμάσω για χαρτζιλίκι, να κάνω μόντελινγκ. Πήγα τότε σε ένα πολύ ωραίο γραφείο και ξεκίνησα. Δεν ήταν κάτι που εγώ είχα στο μυαλό μου από παιδάκι.  Αυτομάτως με έβαλε το γραφείο τότε στα καλλιστεία»

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε: «Δεν περίμενα να βγω Σταρ Ελλάς»

Πώς είναι η ζωή της μετά το διαζύγιο; «Είμαι πάρα πολύ καλά, ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου. Ήμουν σε έναν γάμο 10 χρόνια. Ήταν μια συνειδητή απόφαση και υπάρχει πάρα πολύ αγάπη μεταξύ μας, υπάρχει φιλία μεγάλη, αυτοεκτίμηση, σεβασμός» δήλωσε.

Για το γεγονός ότι δεν αποκτήσει παιδί, η Ρέα Τουτουνζή εξήγησε: «Βασικά δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι. Αυτό το καμπανάκι που λένε δεν το άκουσα ποτέ. Δεν το έχω μέσα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά, τα αγαπώ πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι και πιο τίμιο. Υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν πράγματα που δεν θέλουν να κάνουν, επειδή τους αναγκάζει η κοινωνία να τα κάνουν και μετά ταλαιπωρούνται».

Σχετικά με το πώς βίωσε το θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην μοντέλο εξομολογήθηκε: «Ήταν πολύ δύσκολο που έμεινα χωρίς μαμά στα 11 χρόνια μου, αλλά η ζωή σου παίρνει και σου δίνει. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά μου έδωσε μια γιαγιά, φίλους και φίλες, που τους έχω στη ζωή μου ακόμα και σήμερα. Δεν ξεπερνιέται ποτέ αυτή η απώλεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Survivor Spoiler: Έρχεται το Πάρτι της Ένωσης – Οι παίκτες πιο ενθουσιασμένοι και περιποιημένοι από ποτέ

Κωστής Μαραβέγιας: Πώς κυλά ο έγγαμος βίος του με την Τόνια Σωτηροπούλου; – «Υπάρχει ισορροπία»