Ράνια Τζίμα: Με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της για την τραγωδία (VIDEO)

Σε πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η χώρα, καθώς όλοι «παγωμένοι» παρακολουθούν τα όσα εκτυλίσσονται μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Ράνια Τζίμα μετέδωσε τον νέο απολογισμό των νεκρών και όλες τις εξελίξεις για την τραγωδία στα Τέμπη. Την ώρα που η ρεπόρτερ Μαρία Γουγουτσά μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, η ανκοργούμαν του Mega επιχειρούσε με μεγάλη δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει τέσσερα τηλέφωνα σε οικογένειες που άκουσαν ότι ο δικός τους άνθρωπος έχει τακτοποιηθεί. Από τους 24 έχουν ειδοποιηθεί οι τέσσερις. Εδώ πέρα το τραγικό νούμερο των 57 νεκρών έγινε γνωστό πριν από δύο ώρες και θορυβημένοι όλοι προσπαθούσαν να μάθουν αν στις 57 σωρούς, που βρίσκονται στο νοσοκομείο, είναι κάποιος από τους δικούς τους ανθρώπους. Όμως έχουν ταυτοποιηθεί 24 και η διαδικασία ενημέρωσης είναι από την αστυνομία τηλεφωνικά».

«Επόμενο βήμα είναι να φύγουν οι υπεύθυνοι στο ληξιαρχείο των Τεμπών από όπου και θα παραλάβουν τα πιστοποιητικά των θανάτων, τα οποία θα έρθουν στο νοσοκομείο και έτσι θα μπορούν οι 24 αυτές οικογένειες να πάρουν τους ανθρώπους τους με σφραγισμένα φέρετρα. Με σφραγισμένα φέρετρα θα πάνε τους ανθρώπους στην τελευταία τους κατοικία. Δεν θα μπορέσουν να τους δουν για τελευταία φορά. Θα μπορέσουν όμως να έχουν την τύχη να τους θάψουν, να κάνουν ότι πρέπει για να τιμήσουν τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα πριν από 45 ώρες σε αυτή τη φονική σύγκρουση» ανέφερε η ρεπόρτερ του MEGA με την Ράνια Τζίμα να «σπάει».

4 τεχνολογικές καινοτομίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω το 2023

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Ανησυχία για την υγεία της – Ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της