Ράνια Κωστάκη: Η ραδιοφωνική παραγωγός προκαλεί… χωρίς εσώρουχο

Δεν γίνεται κάποιος να μην γνωρίζει την Ράνια Κωστάκη την καλύτερη ραδιοφωνική παραγωγό της χώρας και μια απο τις καλύτερες DJ που ξεσηκώνει τον κόσμο με τα τραγούδια της.

Έχει καταγωγή απο την Θεσσαλονίκη, αλλά ο μόνιμος τόπος κατοικίας της είναι το Διακοπτό Κορινθίας όπου εκεί εκτός απο το ησυχαστήριο της, έχει δημιουργήσει και το ιδανικό μέρος για την δουλειά της.

Την λατρεύουν εκτός απο τον κόσμο και όλοι οι τραγουδιστές οι οποίοι έχουν συνεργαστεί μαζί της σε τεράστιες επιτυχίες. Είναι γνωστή για τις επιτυχίες που διασκευάζει, αλλά και για την εντυπωσιακή φωνή της.

Βέβαια όταν θα την δείτε απο κοντά είναι επίσης δεδομένο ότι θα κολλήσετε και εσείς με την εντυπωσιακή της παρουσία, η οποία μαγεύει τα πλήθη σε κάθε της εμφάνιση. Μάλιστα, ο λογαριασμός της στο instagram είναι απίστευτα δυνατός και πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες που προκαλούν… πανικό.

Αυτό συνέβη και την περασμένη Παρασκευή, όταν με διαδοχικά stories… τρέλανε κόσμο με το εντυπωσιακό στήθος της, την ανοιχτή μπλούζα και το σουτιέν που δεν φορούσε!

Ρούλα Κορομηλά: “Έκραξε” δημόσια τη Ναταλία Γερμανού!

Έλενα Παπαρίζου: Το αξέχαστο σκύψιμο με το καυτό μπούστο που τρέλανε κόσμο