Ραλλία Χρηστίδου: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τραγούδι θα ήταν το «Κι αν μετρηθούμε, θα βγούμε παραπάνω»


Σε μια διαφορετική συνέντευξη, πέρα από τα πολιτικά, η νεοεκλεγείσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου μίλησε στην Σάσα Σταμάτη για τα «Παραπολιτικά».

Μεταξύ άλλων η Ραλλία Χρηστίδου ανέφερε για το:

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τραγούδι, ποιο θα ήταν αυτό;

«Κι αν μετρηθούμε, θα βγούμε παραπάνω». Ένα τραγούδι που μου έχουν γράψει ο Δημήτρης Κοργιαλάς και ο Νίκος Μωραΐτης.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μέχρι σήμερα για εσάς;

«Έχω ζήσει πολλές δύσκολες στιγμές, όπως όλοι μας. Αν κάτι με δυσκολεύει, βέβαια, πραγματικά είναι η ασθένεια. Δεν θέλω την ασθένεια για κανένα πλάσμα πάνω σε αυτήν τη Γη, πόσω μάλλον για τα πλάσματα της ζωής μου».

Αν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, θα ξαναπηγαίνατε σε κάποιο ριάλιτι; Τι συμβουλεύετε τα νέα παιδιά;

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, φυσικά και θα πήγαινα. Δεκαπέντε χρόνια πριν ένα μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα ήταν πολύ διαφορετικό από ό,τι είναι σήμερα. Πολύ απλά, διότι η εποχή ήταν αλλιώτικη. Πιο ρομαντική, Βέβαια και τότε, αν κάποιος με παρατηρούσε, θα μπορούσε εύκολα να αντιληφθεί ότι δεν πληρούσα τις τυπικές προϋποθέσεις μιας παίκτριας ριάλιτι. Έκανα τη δουλειά μου έτσι όπως ήθελα εγώ, μελετούσα συνέχεια, δεν συμμετείχα σε ίντριγκες, ίσα-ίσα προσπαθούσα -και το κατάφερνα- να είμαι ειρηνοποιός, ενωτική και ισορροπίστρια, πολύ απλά γιατί επιθυμούσα να είμαι μέρος ενός επιτυχημένου συνόλου και γιατί ήθελα να δείξω την αγάπη μου για τη μουσική και το τραγούδι, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να μπω στον χώρο. Δεν με ενδιέφερε ούτε να είμαι επίκαιρη, ούτε να τραβώ την προσοχή, αλλά η ουσία. Αν αυτό δεν είναι πολιτική, τότε τι είναι;».

Written by alexandros

Ράκος ο πατέρας που ξέχασε τα 11μηνών βρέφη στο αυτοκίνητο και πέθαναν

Ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις… αργά ή γρήγορα… θα το πληρώσεις και θα το πληρωθείς