Ράκος ο πατέρας που ξέχασε τα 11μηνών βρέφη στο αυτοκίνητο και πέθαναν


Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση – Νωρίτερα άκουγε κλαίγοντας τον εισαγγελέα να περιγράφει πώς η θερμοκρασία των δύο βρεφών έφτασε τους 42 βαθμούς Κελσίου μέσα στο αυτοκίνητο
Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο 39χρονος Χουάν Ροντρίγκεζ, ο πατέρας των δύο δίδυμων ηλικίας 11 μηνών που βρήκαν φρικιαστικό θάνατο όταν τα ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του στη Νέα Υόρκη ενώ στην περιοχή επικρατούσαν θερμοκρασίες 30 βαθμών Κελσίου.

Ο 39χρονος αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων αφέθηκε ελεύθερος καταρρέοντας όταν είδε μπροστά του τη σύντροφό του.

Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για δύο ανθρωποκτονίες από αμέλεια για τον θάνατο της μικρής Λορέν και του μικρού Φοίνιξ.

Αμερικανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο Ροντρίγκεζ ξέχασε να αφήσει τα δύο βρέφη στον παιδικό τους σταθμό αφήνοντας τα να υποφέρουν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του το οποίο άφησε για περισσότερες από ώρες στο πάρκινγκ του νοσοκομείου στο οποίο εργάζεται ως κοινωνικός λειτουργός στο Μπρονξ.

Η New York Post μεταδίδει πώς ο 39χρονος άκουγε κλαίγοντας τον εισαγγελέα να περιγράφει πώς η θερμοκρασία των δύο βρεφών έφτασε τους 42 βαθμούς Κελσίου μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο δικηγόρος του 39χρονου έκανε λόγο για μια τραγωδία τρομακτικών διαστάσεων με τη μητέρα του τραγικού πατέρα να εκφράζει φόβους για το τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα το παιδί της και αν θα αντέξει μετά από όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ροντρίγκεζ επέστρεψε στο αυτοκίνητό του στις 4 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και του πήρε 10 λεπτά οδήγησης μέχρι να αντιληφθεί ότι στο πίσω κάθισμα ήταν τα δύο μικρά παιδιά.

«Νόμισα ότι τα είχα αφήσει στον παιδικό σταθμό πριν να πάω στη δουλειά μου» φέρεται να ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε στους αστυνομικούς. «Τα έχασα. Τα παιδιά μου είναι νεκρά! Τα σκότωσα» είπε κλαίγοντας ο Ροντρίγκεζ.

foto-kids-1

Written by alexandros

ΚΚΕ: Οι υποψήφιοι βουλευτές στην Αττική

Ραλλία Χρηστίδου: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τραγούδι θα ήταν το «Κι αν μετρηθούμε, θα βγούμε παραπάνω»