Ραγκούσης: Η απόδραση κρατούμενου από το ΑΤ Εξαρχείων γελοιοποιεί τους θεατρινισμούς Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη

«Ως οι ομοϊδεάτες δε των Όρμπαν και Σαλβίνι στην Ελλάδα, κατά βάθος νίωθουν τουλάχιστον την ανακούφιση πως διασύρθηκαν από κατηγορούμενο για κλοπές που ήταν Έλληνας κι όχι πρόσφυγας»

«Η απόδραση ενός κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων αρκούσε για να γελοιοποιήσει με τον πιο παραστατικό τρόπο τους αστυνομικούς θεατρινισμούς Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη όλης αυτής της περιόδου» τονίζει σε ανακοίνωσή του, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Αρκούσε για να αποκαλύψει το μέγεθος της ουσιώδους αδυναμίας τους να διαχειριστούν τη σύγχρονη αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας με σοβαρότητα, σχέδιο και κοινωνική υπευθυνότητα».

Επιπλέον ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «βέβαια, δεν τους ενδιαφέρει και πολύ αφού πιστεύουν ότι έχουν εξασφαλίσει πως-για μια ακόμη φορά-δεν θα υπάρξει αρχισυνταξία τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων που θα θεωρήσει είδηση άξια για προβολή τη συγκεκριμένη απόδραση».

«Ως οι ομοϊδεάτες δε των Όρμπαν και Σαλβίνι στην Ελλάδα, κατά βάθος νίωθουν τουλάχιστον την ανακούφιση πως διασύρθηκαν από κατηγορούμενο για κλοπές που ήταν Έλληνας κι όχι πρόσφυγας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, ΑΠΟΔΡΑΣΗ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ

Απελθούσα διοίκηση ΣΕΦ: Ο Ολυμπιακός δεν πλήρωσε ούτε ευρώ πέρυσι – 520.000 το χρέος

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Οριστικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για 13 Δήμους