Πυρηνική βόμβα που ακούει στο όνομα Καλογρίτσας

“pyriniki-vomva”-pou-akouei-sto-onoma-kalogritsas

Καμία έκπληξη στην δημοσιογραφική ομάδα του eReportaz αλλά και της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” δεν προκαλούν οι “πυρηνικές βόμβες” που εκτοξεύει ο Χρήστος Καλογρίτσας στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής η οποία διερευνά τις ημέρες και τα έργα του Νίκου Παππά.

Πρώτοι, από τον Ιανουάριο του 2020, είχαμε αποκαλύψει όλο το προσκήνιο και το παρασκήνιο του Καλογριτσας-Gate, με τον υπερβολικά (όπως αποκαλύπτεται) βλακώδη και επιπόλαιο τρόπο που προσπάθησε η πρώην κυβέρνηση να χειραγωγήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να δημιουργήσει τα δικά της διαπλεκόμενα κανάλια και έντυπα.

Του Πέτρου Κουσουλού

Η κατάθεση του εργολάβου επιβεβαιώνει όλα όσα γνωρίζαμε αλλά και ζήσαμε κυρίως κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ένα κόμμα το οποίο μέχρι το 2009 κινείτο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, επωφελήθηκε από την δικαιολογημένη οργή του εκλογικού σώματος ένεκα των μνημονίων και τον Ιανουάριο του 2015 έγινε κυβέρνηση με σύνθημα την “Ελπίδα”.

 

 

Η “Ελπίδα”, όμως, έσβησε, γρήγορα καθώς αποδείχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απλά αντέγραψε την παλιά αποτυχημένη και διεφθαρμένη (αν θέλετε) στρατηγική των δυο πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων της μεταπολίτευσης. Το έκανε, όμως, με τόσο αφελή και επιπόλαιο τρόπο με αποτέλεσμα μερικά από τα ηγετικά του στελέχη, όπως ο Νίκος Παππάς, να κινδυνεύουν, πλέον, να βρεθούν στο εδώλιο Ειδικού Δικαστηρίου φορτωμένοι με μερικά σοβαρά αδικήματα στην πλατή.

 

 

 

Είναι προφανές ότι με το “καλημέρα” ο ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσε ότι όφειλε, προκειμένου να μακροημερεύσει, να ελέγξει τα αποκαλούμενα συστημικά μέσα ενημέρωσης και να στήσει και ορισμένα δικά του. Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι εξεταστικές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν για τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων, οι εισαγγελικές έρευνες οι οποίες ξεκίνησαν αλλά δεν ολοκληρώθηκαν και ο διαβόητος διαγωνισμός στα πρότυπα της…

 

 

 

Φλωρεντίας που προκυρήχθηκε προκειμένου να δοθούν 4 τηλεοπτικές άδειες! Μόνο τυχαία δεν είναι αυτά τα οποία καταγγέλλει σήμερα ο “ψευδομάρτυρας” Καλογρίτσας (παραθέτοντας και συγκεκριμένα SMS) σχετικά με τον τρόπο που προσεγγίστηκε από τον Παππά (και όχι μόνο) προκειμένου να στηθεί το SYRIZA Channel. Αυτό το οποίο πραγματικά τρομάζει δεν είναι ο τρόπος που επιχειρήθηκε να στηθεί η “αριστερή διαπλοκή” αλλά ο ερασιτεχνισμός, η ατσουμπαλιά και η επιπολαιότητα που οδηγεί, πλέον, τον “κόκκινο εργολάβο” να ξεκατινιάζεται δημόσια με τους πρώην συντρόφους του. Όλα τα υπόλοιπα, ειλικρινά, δεν με εκπλήσουν.

 

 

 

Λες και δεν γνωρίζαμε τον τρόπο που το “σύστημα Παππά” προωθούσε ή εξαφάνιζε δημοσιογράφους, χειραγωγούσε ΜΜΕ και εν τέλει έφτανε στο σημείο να στήνει εφημερίδες και παρολίγον κανάλια!

Χamos

Εμπρηστική δήλωση Νετανιάχου ακυρώνει κάθε ελπίδα για εκεχειρία: Αποτελεί πάντοτε επιλογή η κατάκτηση της Παλαιστίνης

mitsotakis:-terasties-prooptikes-gia-ti-thessaloniki-dinei-to-neo-aerodromio

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τεράστιες προοπτικές για τη Θεσσαλονίκη δίνει το νέο αεροδρόμιο