Πυρά κατά Λιβάνη: Τον έμαθε όλη η χώρα μας με το Survivor! Άμα θέλω να μη συζητάνε κάτι για μένα θα…

O Γιώργος Δασκουλίδης το πρωί της Τετάρτης 5/5 μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε την συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor. Από τα… πυρά του δεν ξέφυγε και ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος είναι επίσης συνάδελφος του, τραγουδιστής.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δασκαλούδιη για το Survivor

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Δασκουλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν σίγουρος ότι ο Τριαντάφυλλος θα ξεχωρίσει στο Survivor. Είναι άνθρωπος ο οποίος θα βγει μπροστά, θα ξεχωρίσει με τις ατάκες του, την πλάκα του. Νικητή, όμως, δεν τον βλέπω. Στην τελική κατάληξη πιστεύω ότι θα είναι παιδιά πιο low profile».

Τον Γιώργο Λιβάνη τον έμαθε όλη η Ελλάδα. Τώρα, από κει και πέρα, τον τρόπο που τον έμαθε ή πως τον έμαθε, αυτό είναι θέμα προσωπικό. Άμα θέλω να μη συζητάνε κάτι για μένα, θα το σταματήσω εκείνη τη στιγμή. Με δύο παρεμβάσεις έχουν τελειώσει όλα. Λέω αυτό που πρέπει να πω και τελείωσε. Άρα, λοιπόν, φαντάζομαι ότι για να το αφήνουν έτσι μετέωρο, βολεύει όλους » πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Η συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο ήταν άψογη. Είναι αυτό που λέμε μεγάλο παιδί που, όταν νιώσει ότι τον σέβεσαι θα σε σεβαστεί δέκα φορές. Πολλούς έχει βοηθήσει που στην πορεία δεν του το αναγνώρισαν όσο θα έπρεπε».

Να υπενθυμίσουμε πως για τον Γιώργο Λιβάνη σήμερα μίλησε και η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά και τάχθηκε προς το μέρος του για όλα αυτά που συμβαίνουν με την Μαριαλένα στο παιχνίδι!

Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το ρεκόρ που έσπασε ο Ντάφυ

Εβδομάδα μπαίνει, εβδομάδα βγαίνει στο Survivor και ο Τριαντάφυλλος κατέχει συνεχώς μια θέση ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση, όταν χάνει ασυλία η Κόκκινη ομάδα.

Αυτή την εβδομάδα στάθηκε βέβαια τυχερός γιατί έκαναν δυο νίκες με αποτέλεσμα να αποχωρεί απόψε άλλος από το παιχνίδι αλλά… το ρεκόρ του Ντάνου στην θέση αυτή το έχει σπάσει ασυζητητί.

Όπως θα θυμούνται οι φανς του παιχνιδιού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είχε την αντίστοιχη συμπεριφορά που έχει ο Ντάφυ τώρα από τους συμπαίκτες του. Για κάποιον λόγο ήταν συνεχώς προτεινόμενος και το κοινό είχε παθιαστεί μαζί του που μέχρι και νικητή τον έβγαλε. Όχι ότι δεν του άξιζε αφού αγωνιστικά ήταν πολύ καλός αλλά λέμε τώρα…

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε έπεσε πάνω του το πρωί της Τετάρτης και τον ρώτησε τι έχει να πει για το ότι ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να τον περάσει σε αυτή την… μάχη!

Ο Ντάνος απάντησε απλά, λιτά απέριττα και… κάποια πιο πονηρεμένη από μένα θα έλεγε “απαξιωτικά”.

“Όταν συμμετείχα δεν ήξερα ότι είχα σπάσει κάποιο ρεκόρ. Σίγουρα ήταν πολλές οι φορές που ψηφίστηκα αλλά οκ. Αν σημαίνει κάτι αυτό το ρεκόρ, μάλλον έσπασε αλλά δεν ξέρω ποια είναι η σημασία του”, είπε μεταξύ άλλων ο – κάποτε – νικητής του Survivor.

Χamos

Άγριες Μέλισσες: Ο Σαραντόπουλος διεκδικεί ερwτικά την Ουρανία

Χamos

Μένιος Φουρθιώτης: Τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή -το παρασκήνιο της προφυλάκισης του και η πλαστή ταυτότητα(βίντεο)