Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκαλύπτει: Ο Γιάννης Μπέζος με έμαθε να κρατώ το στόμα μου κλειστό

Τελικά, όλοι οι Απαράδεκτοι νομίζω πως ήταν και γαμ… τα παιδιά! Ο Γιάννης είναι κάτι πολύ αγαπημένο πια” ομολογεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Μια πλήρης συνέντευξη έδωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου. Μιλώντας μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη διαχείριση των ενοχών του και το σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του, που ονομάζεται Γιάννης Μπέζος.

Συγκεκριμένα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε: «Οι ενοχές μου με πνίγουν περισσότερο από την ανάγκη των ηρώων που υποδύομαι στον Σασμό και στις Ψυχοκόρες να τις ισοπεδώσουν. Λέω ενοχές, όχι γιατί έχω κάνει, αλλά αν προσπάθησα όσο έπρεπε στη μέρα μου. Αν γεύτηκα την ημέρα μου όσο έπρεπε, αν είπα όσα ‘σ’ αγαπώ έπρεπε, αν πήρα αγκαλιά κόσμο, αν φιλήθηκα, αν έκανα έρωτα, αν πήρα βόλτα τον σκύλο μου, αν διάβασα σωστά αυτό που έπρεπε και αν συγχώρεσα τον εαυτό μου».

«Κεφάλαιο Γιάννης Μπέζος. Η συνάντησή μου με τον Γιάννη Μπέζο ήταν από τους Απαράδεκτους, όταν εγώ ήμουν παιδί. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που είδα και τελικά με όλη αυτή την παρέα συναντήθηκα εκτός από τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο. Τελικά όλοι οι Απαράδεκτοι νομίζω πως ήταν και γαμ… τα παιδιά! Ο Γιάννης είναι για μένα κάτι πολύ αγαπημένο πλέον. Είναι φίλος, αξιόπιστος, γενναιόδωρος και είναι όλα αυτά που δεν έχει δείξει σε καμία του συνέντευξη. Είναι ο μόνος άνθρωπο…

Διαβάστε περισσότερα: (insert link here)

Written by admin

Πλησιάζει ανυπομονητικά

Πήρε θέση με σκληρά λόγια ο Μπισμπίκης μετά από αυτό που του έκανε ο Σάββας Πούμπουρας – «Είναι χυδαίος»