Ψυχολόγος Καρολάιν: Δεν έχει πτυχίο και παραβίασε το ιατρικό απόρρητο

Ραγδαίες εξελίξεις

Χamos

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Βάσω Μπουκουβάλα προχώρησε σε αποκαλύψεις για την ψυχολόγο της Καρολάιν.

Εξώδικο κατά του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων απέστειλε η Έλένη Μυλωνοπούλου, η οποία εμφανίστηκε ως η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, που βρήκε φριχτό θάνατο στα Γλυκά Νερά. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του ΣΕΨ, με την οποία της ζητούσε να προσκομίσει το πτυχίο ψυχολόγου και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Από το εξώδικο αυτό προκύπτει, όπως αποκάλυψε η πρόεδρος του Συλλόγου, Βάσω Μπουκουβάλα μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στο ΑΝΤ1, ότι η κα. Μυλωνοπούλου δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

«Μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα», τόνισε η κ. Μπουκουβάλα σημειώνοντας ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι ψυχολόγος η Ελένη Μυλωνοπούλου «παραβίασε το ιατρικό απόρρητο».

Η ψυχολόγος που ήταν μαία είχε πάρει και βραβείο…ιατρικής αναγνωρισιμότητας

«Αποκάλυψε δημόσια τι της είχε εκμυστηρευτεί η κοπέλα, αυτό απαγορεύεται» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι ένας ψυχολόγος μόνο σε εισαγγελέα μπορεί να μιλήσει.

Πρόκειται για «διασυρμό του επαγγέλματός μας» και «παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας και του ελληνικού και του ευρωπαϊκού», τόνισε η κ. Μπουκουβάλα, προσθέτοντας….

ότι ένας ψυχολόγος «απαγορεύεσαι να γίνεται μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του».

Σύμφωνα με την κ. Μπουκουβάλα, «είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά γι’ αυτό την καλέσαμε να προσκομίσει το πτυχίο της και από το εξώδικο που μας έστειλε αποδεικνύεται περίτρανα, ότι δεν είναι ψυχολόγος».

Εξέλιξη σοκ: Η ψυχολόγος της Καρολάιν είχε διαγραφεί από την Τεκτονική Στοά λόγω ποινικής κολάσιμης πράξης

yper-tou-ypochreotikou-emvoliasmou-oi-velgoi

Κορωνοιός: Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού οι Βέλγοι

Επιστολή Παπανικολάου σε Λιόλιο και Φασούλα

Επιστολή Παπανικολάου σε Λιόλιο και Φασούλα