Menu

Ψινάκης εναντίον Συνατσάκη: Πρόστυχο αυτό που έκανε, με είπε βιαστή – Η απάντησή της

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό J2US, όταν ο Hλίας Ψινάκηςεμφανίστηκε ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή, καθώς η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αυστραλία.

Αμέσως μετά την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή, τα σχόλια του μάνατζερ για τη σύντροφό του coach, Μαίρη Συνατσάκη, δεν ήταν και τα καλύτερα. Όπως φάνηκε, ο Ηλίας Ψινάκης όχι μόνο δεν συμπαθεί την instagrammer, αλλά το εξέφρασε και δημόσια, εξηγώντας τους λόγους.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της κριτικής στο ζευγάρι του σόου, ο Ηλίας Ψινάκης είπε απευθυνόμενος στον Ίαν Στρατή: «Δεν σας είχα δει ποτέ live μόνο στο ίντερνετ και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» ανέφερε ο guest κριτής του J2US με τον Ίαν Στρατή να μην δίνει καμία απάντηση και να χαμογελάει.

«Άρα, ούτε και εμένα» αποκρίθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς είναι από τις πρώτες Ελληνίδες που βγήκαν δημόσια και μίλησαν για το #metoo, με τον Ηλία Ψινάκη να της απαντάει πως εκείνη τη συμπαθεί και μάλιστα πάρα πολύ.

Αφού τελείωσε η κριτική του Ηλία Ψινάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δεν θέλησε να μείνει σιωπηλή όπως ο Ίαν Στρατής και εκνευρισμένη απάντησε στα όσα είχε πει νωρίτερα ο guest κριτής: «Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση».

Ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε στη συνέχεια από τον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα είπε νωρίτερα και να αποσαφηνίσει ότι δεν αναφερόταν στο #metoo γενικότερα, αλλά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Ο Ηλίας Ψινάκης τότε, μίλησε για το περιστατικό στο παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου, όπου ο μάνατζερ είχε δείξει το μπούστο της, και τη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί τότε από τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κυρία Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια» είπε στον τηλεοπτικό αέρα, ο Ηλίας Ψινάκης.

«Ο σταυροφόρος των metoo, άρχισε να με λέει εμένα βιαστή»

Λίγη ώρα μετά το τέλος του σόου, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν στο στούντιο της εκπομπής του Alpha και εξήγησε πιο αναλυτικά τους λόγους που δεν συμπαθεί τη Μαίρη Συνατσάκη. Ο γνωστός μάνατζερ ανέφερε το σκηνικό όπου είχε δείξει το μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου στο X-Factor και δήλωσε:

«Το πρόβλημα που είχα εγώ ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο coach της, ο κ. Στρατής ο οποίος και είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Ο κυρίος Στρατής δεν ενοχλήθηκε με αυτό που είπα, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε “ψηφίστε μας” και είναι πολύ κύριος».

«Όλα αυτά που είχε πει η κυρία Συνατσάκη τότε θεωρείτε πως ήταν άδικα προς το πρόσωπο σας;» ρώτησε μία ρεπόρτερ με τον Ηλία Ψινάκη να απαντάει: «Όχι, ήταν πρόστυχο. Όχι προς το πρόσωπο μου, εμένα δεν με νοιάζει. Άρχισε όμως με τα metoo, ως ο σταυροφόρος των metoo, να με λέει εμένα βιαστή και αρχίζουν να κράζουν και να βρίζουν όλοι την κυρία Λιόλιου, η οποία για μια εβδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν μέσα στο σπίτι της. Γιατί μάλλον δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου όπως έπρεπε για να τον βάλει στη θέση του».

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε και στα ρούχα που διαφημίζει η Μαίρη Συνατσάκη στα social media, λέγοντας: «Εγώ θεωρώ ότι είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου, αυτό βοηθάει μόνο, δεν μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα».

Τι απαντά η Μαίρη Συνατσάκη
Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη ήρθε το πρωί της Κυριακής, μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου επέμεινε πως η συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη προς την Κατερίνα Λιόλιου ήταν σεξιστική και τόνισε πως αν ήθελε μόνο να πουλάει τα ρούχα της, δεν θα μιλούσε καν.

Πιο αναλυτικά, έγραψε:
«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ.Ψινάκη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του.

Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή».

Πώς ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ Ηλία Ψινάκη και Μαίρης Συνατσάκη
Τον Μάιο του 2022, ο μάνατζερ βρέθηκε στα backstage του Χ-Factor και στάθηκε δίπλα στην τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου. Πρώτα άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος με το πρόσχημα ότι μελετά και περιεργάζεται τον φιόγκο που είχε το στράπλες φόρεμά της. Αμέσως μετά, ο Ηλίας Ψινάκης κοίταξε μέσα στο μπούστο της τραβώντας της το φόρεμα! «Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη», είπε ενώ κοιτούσε μέσα στο ντεκολτέ της και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες». Έπειτα, ο ίδιος γύρισε προς την Κατερίνα Λιόλιου, για να μη φαίνεται στην κάμερα, και ενώπιον σχεδόν δέκα ατόμων, τράβηξε προς τα κάτω το φόρεμά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η συγκεκριμένη κίνηση είχε σχολιαστεί πάρα πολύ στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Μαίρη Συνατσάκη, είχε επίσης τοποθετηθεί για το θέμα, γράφοντας στο Instagram:

«Τα “με αγάπη” σχόλια την Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα, καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992» είχε γράψει τότε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

# Ηλίας Ψινάκης # Μαίρη Συνατσάκη

Πηγή

Exit mobile version