Ψηφοδέλτια ΝΔ: Με Ταχιάο και αδελφό Βελόπουλου στη Θεσσαλονίκη (ονόματα)

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, μετά την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών, αναμένεται η Νέα Δημοκρατία να παρουσιάσει τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο αέρας αυτοδυναμίας που υπάρχει για την γαλάζια παράταξη (με την τελευταία χθεσινή δημοσκόπηση της να της δίνει 160 έδρες) έχει δημιουργήσει συνωστισμό υποψηφίων για τις περιφέρειες όλης της χώρας. Σε πολλές εξ αυτών αναμένεται η ΝΔ να αυξήσει κατά πολύ των αριθμό των βουλευτών και οι πιθανότητες εκλογής αυξάνονται για πολλούς εκ των υποψηφίων.

Α’ Θεσσαλονίκης: Ταχιάος και ο αδελφός Βελόπουλου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Ένα τέτοιο παράδειγμα η Α’ Θεσσαλονίκης όπου αυτή τη στιγμή η ΝΔ έχει 4 έδρες και ενδέχεται να τις διπλασιάσει. Εκ νέου υποψήφιοι θα είναι οι νυν βουλευτές, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Έλενα Ράπτη, ενώ υποψήφιος θα είναι και ο βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο θα ενταχθεί ο Νίκος Ταχιάος μετά την μη εκλογή του στο δήμο Θεσσαλονίκης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης, αδελφός του Κυριάκου Βελόπουλου και ο Δημήτρης Κούβελας. Από τη νέα γενιά φαίνεται να έχει κλειδώσει ο γιατρός, με έντονη κοινωνική δράση, Διαμαντής Γκολιδάκης, η προερχόμενη από την ΟΝΝΕΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου και η δικηγόρος Άννα Ευθυμίου. Στο ψηφοδέλτιο επίσης θα βρεθούν ο Δημήτρης Πανοζάχος, η δημοσιογράφος Σύνθια Σαπίκα, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, η Βίκυ Νάκου, η Μαρία Μήτσιου και η Νιόβη Παυλίδου.

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης για τις βουλευτικές εκλογές 2019

Στη Β’ Θεσσαλονίκης υποψήφιοι με τη ΝΔ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές 2019 θα είναι οι νυν βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Γιώργος Λαζαρίδης. Τη μάχη του σταυρού θα δώσει ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου στην κυβέρνηση Σαμαρά, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Γιάννης Καραγιάννης, ο Φάνης Παπάς, η Ανατολή Κωνσταντινίδου, ο Κώστας Ευθυμίου, η Άννα Νικολή και η Κατερίνα Ζιούτα.

Written by stelios

Πώς βγήκε και τι σήμαινε η έκφραση «έχει μπάρμπα στην Κορώνη»

To Καζακστάν ψηφίζει σήμερα για τον δεύτερο πρόεδρο στην ιστορία του