Menu

Προβλέψεις καιρού για το Μεγάλο Σάββατο και το Πάσχα: Δύο σενάρια

Προβλέπεται να υπάρξουν αλλαγές στον καιρό μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν αέρα και στη συνέχεια συννεφιά και βροχές σε πολλές περιοχές.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, το Μεγάλο Σάββατο αναμένεται να χτυπηθεί η χώρα από κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επιδεινωθούν την Κυριακή του Πάσχα και θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας προβλέπει δύο σενάρια για τον καιρό του Μεγάλου Σαββάτου και του Πάσχα. Συγκεκριμένα, προβλέπει πρώιμο μελτέμι μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη και στη συνέχεια βροχές.

Επιπλέον, οι προβλέψεις του Τσατραφύλλια για ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα δείχνουν τα εξής:

Μεγάλη Δευτέρα: Κυρίως αίθριος, με ελάχιστη σκόνη στα δυτικά. Βορειοδυτικοί ανέμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία φτάνει έως 29 βαθμούς στα δυτικά.

Μεγάλη Τρίτη: Με ελάχιστες νεφώσεις. Τοπικές βροχές σε Θράκη, Μακεδονία, βόρειο Αιγαίο, Εύβοια, Κρήτη. Βορειοδυτικοί ανέμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία φτάνει έως 28 βαθμούς στα δυτικά.

Μεγάλη Τετάρτη: Νεφώσεις και μερικές ψιχάλες σε Μακεδονία και Κρήτη. Ελάχιστη σκόνη στα δυτικά. Βορειοδυτικοί ανέμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία φτάνει έως 27 βαθμούς στα δυτικά.

Αναφερόμενος στην ανάρτησή του, παρουσιάζει τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού κατά τη διάρκεια όλης της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μεγάλη Πέμπτη: Με λίγες νέφες. Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια της Ελλάδας. Αρκετή σκόνη στα δυτικά. Βορειοδυτικοί ανέμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία φτάνει έως 27 βαθμούς.

Μεγάλη Παρασκευή: Βροχές και καταιγίδες σε δυτικές και βόρειες περιοχές της Ελλάδας. Αρκετή σκόνη. Δυτικοί ανέμοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία φτάνει έως 26 βαθμούς.

Μεγάλο Σάββατο: Αστάθεια σε πολλές περιοχές ή βροχές στη βόρεια Ελλάδα. Βορειοδυτικοί ανέμοι έως 7 μποφόρ στις θάλασσες. Η θερμοκρασία φτάνει έως 23 βαθμούς.

Πάσχα: Αστάθεια σε πολλές περιοχές ή τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Λίγη σκόνη. Βοριοδυτικοί ανέμοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία φτάνει έως 25 βαθμός.

Written by admin

Exit mobile version