Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

February 28, 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 
ΚριόςΈχεις εξαιρετική ενέργεια σήμερα για να οργανώσεις ότι θέλεις, με μικρούς αλλά ουσιαστικούς τρόπους και με έμφαση στις λεπτομέρειες. Μπορεί να αισθάνεσαι χωρίς στήριξη ή να ανησυχείς για την πορεία της καριέρας σου ή τη φήμη σου. Πρόσεξε την ανταγωνιστικότητα στη σχέση με τον αγαπημένος σου. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιου είδους συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου περισσότερο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
ΤαύροςΗ Σελήνη στον τομέα της χαράς δίνει σήμερα μερικές ευχάριστες πτυχές και είναι πιθανό να βρεις ικανοποιητικούς τρόπους για να εκφράσεις ή να απολαύσεις τον εαυτό σου και τις όμορφες χαλαρές στιγμές με τον αγαπημένο σου ή τα οικεία σου πρόσωπα. Με τον Ήλιο σε μια μικρή πρόκληση με τον Πλούτωνα θα μπορούσες να αισθανθείς μια πίεση ή μπορεί να εστιάσεις σε ένα άλυτο, απογοητευτικό θέμα από το παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, συναισθηματικά επιδίωξε να σταθεροποιήσεις την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΔίδυμοιΗ Σελήνη βοηθά στην ενίσχυση της προσωπικής σου ζωής, του οικιακού κόσμου σου και των ρομαντικών σχέσεών σου. Έχεις την τάση να θέλεις να μειώσεις τις υποχρεώσεις σου στο πρώτο μισό της ημέρας και ευτυχώς σου επιτρέπεται να το κάνεις. Μια πτυχή Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες εντάσεις που αυξάνονται καθώς περνά η ώρα ειδικά διαπροσωπικές. Το άγχος μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου στα εργασιακά και μπορεί να μην  υπάρχουν εύκολες και γρήγορες επιδιορθώσεις, αλλά ξεκινώντας με μικρά βήματα μπορείς να τα καταφέρεις. Τα συναισθήματα έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους.
ΚαρκίνοςΕίσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για να συνδεθείς μέσω των επικοινωνιών σου. Η Σελήνη αργότερα σήμερα κατευθύνεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Η εξιδανίκευση ή η αποτοξίνωση από πάρα πολλές πληροφορίες μπορεί να  βοηθήσει στο να νιώσεις καλύτερα. Απολαμβάνεις τις πιο κοντινές σχέσεις σου, αλλά με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο σε μια μικρή πρόκληση μπορεί να σου προκαλέσουν λίγο εκνευρισμό. Τα παιχνίδια ισχύος κάνουν κακό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε κυριεύει.

ΛέωνΣυνεχίζεις να επωφελείσαι από ένα πιο σταθερό ρυθμό και έχεις την τάση να εστιάζεις στις σωματικές και αισθηματικές  σου ανάγκες περισσότερο από το συνηθισμένο. Για μεγάλο μέρος της ημέρας μπορεί να νιώσεις ικανοποίηση με μικρές απολαύσεις και ανέσεις. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα η ένταση μπορεί να προκύψει από την υπερβολική προσκόλληση σε μια συγκεκριμένη μέθοδο. Ο εγωισμός σου μπορεί να σε εμποδίσει να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις και απόλαυσε τη μέρα σου.
ΠαρθένοςΕίναι μια δυναμική στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις συναισθηματικές ανάγκες και ιδέες σου οι οποίες είναι εξαιρετικά αποδοτικές. Καθώς προχωρά η μέρα έχεις την τάση να εστιάζεις σε πιο πρακτικά ζητήματα, αλλά και να αντιμετωπίσεις περισσότερες ανησυχίες από ότι είναι φυσικό. Με την πτυχή του Ήλιου με τον Πλούτωνα οι πιέσεις και οι απογοητεύσεις παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις και θα μπορούσαν κάποιες σκέψεις να σου γίνουν εμμονή. Διατήρησε τις ισορροπίες στη συναισθηματική σου ζωή.
ΖυγόςΜπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα θέλοντας να πάρεις μια ανάσα και να ξεκουραστείς, αλλά αργότερα που η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου αισθάνεσαι να ενεργοποιείσαι περισσότερο. Σκέψου την ανάγκη σου για ασφάλεια και έλεγχο στην προσωπική σου ζωή και απόφυγε εντάσεις με οικεία σου πρόσωπα που προκαλείται από την πτυχή που δημιουργεί ο Ήλιος με τον Πλούτωνα. Πρόσθεσε τα μπαχαρικά που θα νοστιμίσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου θετικά και μην αφήνεις ασήμαντες λεπτομέρειες να σου χαλάσουν τη διάθεση.
ΣκορπιόςΟι σημερινές ενέργειες ευνοούν έναν στόχο ή ένα όνειρό σου. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αργότερα σήμερα και χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να ομαδοποιήσεις και να επαναφέρεις την ενέργειά σου. Μια μικρή πρόκληση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κάποιους φόβους και να χάσεις τον έλεγχο μιας κατάστασης. Προστάτευσε όμως τη σχέση με τον αγαπημένο σου από αυτό το συναίσθημα. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσπαθείς να μάθεις και να δώσεις απαντήσεις σε θέματα που αφορούν στο παρελθόν.
ΤοξότηςΦρόντισε να περάσεις όμορφα τη μέρα σου, να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που εσύ νιώθεις. Οικογενειακές υποχρεώσεις νιώθεις να σε πιέζουν όμως μπορείς να τις αποφύγεις με τρόπο που δεν θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Μπορείς να εκφράσεις τα παράπονά σου στον αγαπημένο σου με παιχνιδιάρικο τρόπο, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις σε ξαφνιάζουν.
ΑιγόκεροςΕξετάζεις τα πράγματα σήμερα από μια διαφορετική οπτική και δίνεις την δέουσα προσοχή στις σχέσεις σου κυρίως αυτές που θεωρείς σημαντικές. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια μικρή πρόκληση και μπορεί να παλέψεις με κάποια υποψία. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ξεγνοιασιά. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με φίλους θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς και να περάσεις όμορφα.
ΥδροχόοςΤείνεις να θέλεις να αφιερώσεις την ενέργειά σου σήμερα σε συναρπαστικές δραστηριότητες.  Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για τη συναισθηματική δύναμη και την εστίαση στους στόχους σου. Όσο περνούν οι ώρες υπάρχει μια τάση έντασης που πρέπει να αποφύγεις κυρίως με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,  βάλε φρένο στις σκέψεις που σου προκαλούν αναστάτωση και φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα.
ΙχθείςΝιώθεις μια ψυχική κούραση και εξάντληση και εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο. Ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες και επιδίωξε ουσιαστικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και ανάγκες σου. Όσο περνούν οι ώρες μια πτυχή του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου προκαλεί ένταση και ακαθόριστα συναισθήματα. Ο ερωτικός σύντροφός σου παρόλα αυτά προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε πείσει για τα συναισθήματά του και να σου ανεβάσει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα και επιφυλακτικότητα.

. Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 – -.

Share0

«Με τον Βλάσση Μπονάτσο μας είχαν πετάξει έξω από πολλά στριπτιτζάδικα»

MasterChef: Αποχώρησε ο Κωστής Αλεξάκης