Πρωτοφανές ξέσπασμα σε εκπομπή – «Θα είναι μα@@@ς ο Φιλιππίδης αν…» (Vid)

Latest

Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ των ηθοποιών μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τις τοποθετήσεις που έχουν προκύψει!

Μετά την εμφάνιση του Ιάκωβου Μυλωνά στο OPEN, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τα όσα είπε ο συνάδελφός του κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε επίσης: Ο τελικός των τελικών: Ολυμπιακός και ΑΕΚ μάχονται για το πρωτάθλημα στο χάντμπολ

Όπως υποστήριξε ο Γιώργος Καρκάς, ο Ιάκωβος Μυλωνάς παραβίασε τον μισό ποινικό κώδικα με τα λεγόμενά του κι αν ήταν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα του υπέβαλε μηνύσεις.

«Είδα τον Ιάκωβο Μυλωνά στην τηλεόραση να βγαίνει και να περιφέρει δημοσίως τον πολιτικό του αναλφαβητισμό και να μπαίνει στη διαδικασία να κάνει τον δικαστή του Πέτρου Φιλιππίδη, μπαίνοντας στη διαδικασία να ηθικολογήσει και να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα του και την επικινδυνότητά του, να εκφράσει άποψη για το αν επιστρέψει ή όχι στο επάγγελμα, να εκφράζει άποψη για δικαστικές αποφάσεις, να αμφισβητεί αθωωτικές αποφάσεις και γενικότερα να επισφραγίζει την υποκουλτούρα των διάφορων κινημάτων.

Είδα τον φίλτατο Ιάκωβο Μυλωνά να υποστηρίζει κουλτούρες προσβολής του τεκμηρίου της αθωότητας, κουλτούρες διαπόμπευσης, κουλτούρες κοινωνικού στιγματισμού κι εν ολίγοις και εμένα μου ξύπνησε η απορία ποιος είσαι εσύ ρε; Ο κύριος Μυλωνάς παραβίασε τον μισό ποινικό κώδικα. Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη, θα του είχα κάνει μηνύσεις και θα είναι πολύ μ@@@λακας αν δεν του κάνει» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Βουίζει η Ευρώπη – «Αυτή θα είναι η  πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»

Ακόμα, ο Γιώργος Καρκάς αναρωτιέται με ποιο δικαίωμα ο Ιάκωβος Μυλωνάς χρησιμοποίησε δημόσια τα ονόματα της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και της Λένας Δροσάκη και γιατί αποκάλυψε μέρος της περιγραφής της Εβελίνας Παπούλια που υπήρξε μάρτυρας στη δίκη του ηθοποιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

To γκoμεvακι και οι ανασφάλειες – Ανέκδοτο: Κι αν μείνω έγκυος;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με το MEGA στην κάμερα