Προστατεύει τα παιδιά του από τον ρατσισμό ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη Νανά Παλαιτσάκη

Ο Στέφανος Κωνταντινίδης έγινε viral σήμερα με τη συμμετοχή του στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, όπου ξέσπασε με όσα άκουγε. Η συζήτηση που προκάλεσε τον χαμό ξεκίνησε όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε πως σε όλα τα πάνελ υπάρχουν άντρες που θέλουν να κάνουν εκπομπές. Αυτό έκανε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αντιδράσει, υποστηρίζοντας πως οι περισσότερες γυναίκες είναι αυτές που θέλουν να γίνουν παρουσιάστριες.

Ακολούθησε μια συζήτηση για το ποιος είναι πιο ελκυστικός στην τηλεόραση, με τη Νανά Παλαιτσάκη να υποστηρίζει πως μια γυναίκα είναι πιο ωραία εικόνα από έναν άντρα. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την επιθετικότητα που αισθάνθηκε.

Η κλιμάκωση της συζήτησης έφτασε στο αποκορύφωμα όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στον όρο ρατσισμός, υποστηρίζοντας πως η αξία ενός ανθρώπου δεν μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση την εμφάνισή του. Η επίμαχη συζήτηση ολοκληρώθηκε με τη διόρθωση της Νανάς Παλαιτσάκη και την αναφορά του Στέφανου Κωνσταντινίδη πως καταλαβαίνει το θέμα της συζήτησης.

Written by admin

“Απόγευμα έκπληξη: Ζήτησε μεταφορά σπίτι, αλλά δεν βρέθηκε περιπολικό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρρος Δήμας: Όταν πήρα το πρώτο χρυσό μετάλλιο έφαγα 36 παγωτά