Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πολύ προκλητικός για ακόμα μία φορά,δεν πήγε στο δικαστήριο

– Έκκληση από γυναίκα θύμα του στα ΜΜΕ!

Συνεχίζει να προκαλεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δε θέλησε να παρευρεθεί στο δικαστηρίο για την πρώτη υπόθεση revenge porn.

Συγκεκριμένα, ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, δεν έδωσε το παρών για τη δίκη του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η καταγγέλλουσα ωστόσο ήταν εκεί, αφού θέλει να καταθέσει την όλη την εμπειρία που είχε με αυτόν τον άνθρωπο και έφτασε σε αυτό το σημείο.

Μάλιστα θέλησε να κάνει και μία έκκληση προς τα κανάλια και τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σημείο.

Μέσω της δικηγόρου της, η 30χρονη ζήτησε από όλα τα Μέσα να μην τραβήξουν καμία εικόνα της, αφού δε θέλει να υπάρχει πουθενά.

«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο.

Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της.

Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως», ήταν τα λόγια από τη δικηγόρο του.

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει τραβήξει πάρα πολύ, ενώ σε τέτοιες περιπτώσεις η τιμωρία θα έπρεπε να είναι παραδειγματική.

Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε Στάθης Παναγιωτόπουλος θα φοβόταν να κάνει αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις.

Spoilers

Η χώρα μας χτίστηκε επάνω σε πελατειακή πολιτική

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική λυγίζει βγαίνει νοσοκομείο χωρίς το μωρό!