Survivor: Πρώην παίκτρια του Survivor βγάζει βίντεο ολόγuμνη από το μπάνιο της – video

Αν και είναι ηθοποιός η παίκτρια που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το Survivor Ελλάδας, έχει εντυπωσιακές φωνητικές ικανότητες τις οποίες μάλιστα μας τις είχε δείξει και στο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη πριν από χρόνια όπου συμμετείχε στο γνωστό σε όλους J2US!

Ναι καλά καταλάβατε μιλάμε για την Μυριέλλα Κουρεντή που τους πρώτους μήνες της συμμετοχής της στο Survivor κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού όχι για τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά για το ταλέντο της ως ηθοποιός.

Βλέπετε η Μυριέλλα Κουρεντή παρέα με τον Τσακατσούκα κατάφεραν να μας πείσουν…για λίγο καιρό βέβαια, ότι είναι ένα ερωτευμένο ζευγαράκι.

Φυσικά όλα έληξαν με τον γνωστό τσακωμό και το γράμμα που έσκισε κανονικότατα μπροστά στην κάμερα ο Τσακατσούκας, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα δήλωσε στην κάμερα ότι έψαξε να βρει την πρώην αγαπημένη του στα social media, αλλά τον έχει μπλοκαρισμένο!

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν όπως όμως και από το παρελθόν μας έρχεται το βίντεο με την πρώην παίκτρια του Survivor Ελλάδας να τραγουδάει στο μπάνιο της ολοτσίτσιδη!

Όπως θα δείτε και εσείς η ηθοποιός βρίσκεται στο μπάνιο και τραγουδάει ενώ ταυτόχρονα λούζει τα μαλλιά της. Τα σχόλια και τα likes άρχισαν να «πέφτουν βροχή» με τις φωνητικές της ικανότητες να είναι εντυπωσιακές, γεγονός που μας είχε δείξει και μέσα από το παιχνίδι «Just the 2 of us».

Florica Leonida: Η πρωταθλήτρια ενόργανης έκανε στροφή στην καριέρα της… και έγινε συνοδός πολυτελείας

Ρούλα Κορομηλά: Επιστρέφει στο MEGA η παρουσιάστρια … Η ανακοίνωση του σταθμού για την συνεργασία του