Πρώην παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει: Μου ζητούν να τους στείλω τις πατούσες μου

Τα περίεργα μηνύματα που δέχεται στα social media και κυρίως, στο Instagram αποκάλυψε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η γνωστή personal trainer και πρώην παίκτρια του Survivor έκανε ένα βίντεο με τον Κωνταντίνο Αρτσίτα στο Instagram και δεν δίστασε να διαβάσει δημόσια τα μηνύματα που λαμβάνει.

«Σκλάβος σου όποτε θες», «είσαι έτοιμη για κρεβάτι», «κάτι πόδια ατελείωτα», «πηγαίνω να σου αγοράσω το πιο ακριβό δαχτυλίδι του κόσμου να σου κάνω πρόταση γάμου μπροστά σε όλους», ήταν μερικά από τα μηνύματα που δέχεται, στα οποία απάντησε με χιούμορ, με τη βοήθεια και του δημοσιογράφου.

Διαβάστε επίσης: Μίλτος Τεντόγλου: Ενας μύθος στο αγώνισμα του μήκους (vid)

Βέβαια, αυτά δεν ήταν τα μοναδικά μηνύματα, αφού η πρώην παίκτρια του Survivor είχε γίνει αποδέκτρια και κάποιων«ακραίων» μηνύματα, με χυδαίους χαρακτηρισμούς για τη Σοφιάννα Αβραμάκη, καθώς και χυδαίων φωτογραφιών.

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα, πως ανάμεσα σε αυτούς που της στέλνουν μηνύματα είναι και ένας πρώην συμπαίκτης της από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Μου έχουν στείλει πολλά τέτοια, να στείλω τις πατούσες μου κλπ. Οριακά το έχω σκεφτεί, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 από αυτό» κατέληξε η πρώην παίκτρια του Survivor.


Η «τρέλα» με τις πατούσες δεν είναι καινούρια, αφού για πολλά χρόνια -ειδικά μέσα από πλατφόρμες όπως το Only Fans- άνθρωποι αγόραζαν φωτογραφίες με πατούσες γυναικών, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες το «Foot fetish» έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, με αφορμή τις σκηνές με τα πόδια της Μάργκοτ Ρόμπι στην ταινία Barbie, την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς.

Latest

Ωνάσης vs Νιάρχος: Το χρονικό μιας μεγάλης διαμάχης

Τα κόλπα για να μην σας ξεραίνεται ποτέ το κομμένο ψωμί