Menu

Πρόγνωση των Γιατρών: Πότε Αναμένουν Βελτίωση στην Υγεία του Δημήτρη Κόκοτας

Ο πολύ αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει την μάχη του με την υγεία του στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας μετά το έμφραγμα που υπέστη πριν από λίγους μήνες. Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην Super Κατερίνα, μας ενημέρωσε για την τρέχουσα κατάστασή του και τι αναμένουν οι γιατροί.

“Προς το παρόν, η κατάστασή του είναι σταθερή. Από την αρχή είχε κάποιες επιπλοκές, τις οποίες οι γιατροί του παλεύουν με την μεγάλη τους εμπειρία. Είναι στη ΜΑΦ και η οικογένειά του είναι συνεχώς δίπλα του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Ο Δημήτρης Κόκοτας θα συνεχίσει να δίνει την μάχη του, αλλά χρειάζεται ακόμα πολύς χρόνος. Εγώ πιστεύω ότι από τον Σεπτέμβρη θα έχουμε πολύ καλύτερα νέα και εύχομαι να τον δούμε σύντομα να επιστρέφει στο σπίτι του με την αγαπημένη του οικογένεια”, δήλωσε η Ματίνα Παγώνη.

Οι θαυμαστές του Δημήτρη Κόκοτα ανυπομονούν να δουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη να επανέρχεται στην καλή του υγεία και να τον απολαμβάνουν ξανά στη σκηνή. Του ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα αυτήν τη δύσκολη περίοδο και να επιστρέψει δυναμικός και γεμάτος ενέργεια. Κουράγιο Δημήτρη! Η προσευχές μας είναι μαζί σου!

Written by admin

Exit mobile version