Πρίγκιπας William: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάλεσε τον αδελφό του στο πάρτι για τα 40α γενέθλιά του

Πρίγκιπας William: Ο δούκας του Cambridge έχει γενέθλια στις 21 Ιουνίου 2022.
Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην έχουν καλές σχέσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα δύο αδέλφια δεν σέβονται ο ένας τον άλλο και δεν προσπαθούν να βελτιώσουν τις σχέσεις μεταξύ τους.

Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του, άλλωστε, ο Harry με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου απλά βρίσκονται “σε διαφορετικά μονοπάτια” ενώ παρά την απόσταση φροντίζουν ώστε τα παιδιά τους να μιλούν μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου.

Οι σχέσεις τους
Είναι περίεργο, επομένως, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο William δεν κάλεσε τον αδελφό του και την Meghan Markle στο πάρτι που θα κάνει για τα 40α γενέθλιά του φέτος το καλοκαίρι.

Ο δούκας του Cambridge έχει γενέθλια στις 21 Ιουνίου 2022 και ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς του. Η ανησυχία του είναι ότι εάν καλούσε τον Harry αυτό θα δημιουργούσε πολλά νέα προβλήματα.

Πηγές αναφέρουν ότι ο William εκνευρίστηκε με την απόφαση του Harry να μην ταξιδέψει στην Αγγλία για το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου που έγινε σχεδόν ένα χρόνο μετά τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου τον Απρίλη του 2021.

“O William ακόμα αγαπάει τον Harry -αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ- αλλά η εμφανής αδιαφορία του τον κάνει ανεπιθύμητο αυτή τη στιγμή και θα χρειαστεί ένα θαύμα για να αλλάξει αυτό”, αναφέρει άνθρωπος του Kensington Palace, εξηγώντας ότι ο William πλέον έχει πολύ λίγα κοινά με τον Harry, ενώ δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η Μυρτάλη μαθαίνει την αλήθεια! Έρχονται άγριες συγκρούσεις

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η εξέλιξη που δεν περίμενε ο Λυκούργος από την Χάιδω