Καρίμ Μπενζεμά: Παντρεύτηκε για τρίτη φορά – φωτογραφίες

Spoilers

Ο πρίγκιπας Αλεξάντερ του Σάουμπουργκ Λίπε παντρεύτηκε για τρίτη φορά με θρησκευτικό γάμο, έναν χρόνο μετά τον πολιτικό, την Περσίδα πιανίστρια Μακάμε Ναβάντι, στο Bückeburger Stadtkirche στη Γερμανία.

Ο 62χρονος πρίγκιπας και η 40χρονη τρίτη σύζυγός του παντρεύτηκαν εν μέσω πανδημίας τον Σεπτέμβριο του 2020 σε μια μικρή πολιτική τελετή στο παλάτι του Μπουκεμπέργκ -το οικογενειακό σπίτι εδώ και 700 χρόνια.

 

Μεταξύ των βασιλικών καλεσμένων ήταν η πρώην σύζυγος του Αλεξάντερ, η πριγκίπισσα Μαρί Λουίζ του Σεν Βιτγκενστάιν Μπέρλεμπουργκ, καθώς και ο 27χρονος γιος τους, πρίγκιπας Χάινριχ Ντονάτους του Σάουμπουργκ Λίπε.

 

Η Μακάμε ήταν εντυπωσιακή, φορώντας νυφικό του Οίκου Azzi & Osta, off shoulder, με λεπτομέρειες στα μανίκια, περίτεχνα κεντήματα κατά μήκος της φούστας και μακριά ουρά. Το λουκ ολοκλήρωσε με την οικογενειακή τιάρα, την οποία είχε φορέσει και η μητέρα του πρίγκιπα Αλεξάντερ, Εύα Μπενίτα βον Τίλι Γουίνκλερ, στο γάμο της με τον πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο Ερνέστο, το 1955.

Την ίδια τιάρα, η οποία χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, είχαν φορέσει και οι δύο προηγούμενες σύζυγοι του πρίγκιπα Αλεξάντερ.

 

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Το Αύριο Μας Ανήκει spoiler: Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Για την Ιουλία και τον Κουράκο μαθαίνει ο Στάθης

Η Γη της Ελιάς spoiler: Για την Ιουλία και τον Κουράκο μαθαίνει ο Στάθης