Πόσα χρήματα παίρνουν παίκτες και παρουσιαστής στο Battle of the Couples

Πρεμιέρα έκανε το νέο ριάλιτι του Alpha Battle of the Couples με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο και couples coach τη Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος θα μαθαίνει τα μυστικά των ζευγαριών, ενώ μέσα από διασκεδαστικές και αστείες δοκιμασίες που θα τους αναθέτει θα τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/2), οι 24 συμμετέχοντες μπήκαν στη βίλα ως ζευγάρια. Στη διάρκεια του παιχνιδιού δεν θα τους λείψει τίποτα. Ωστόσο, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι. Η σχέση τους πρέπει να στηρίζεται σε έξι βασικά θεμέλια: «Ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αφοσίωση, επικοινωνία, συνεργασία και αντοχή». Μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του «Battle of the Couples», που στηρίζονται σε αυτά ακριβώς τα θεμέλια. Στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας τα ζευγάρια, θα κάνουν συμμάχους κι εχθρούς, θα χαράξουν στρατηγική και θα καταλάβουν ότι στο τέλος μπορούν να στηριχθούν μόνον ο ένας στον άλλο.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ιουλία και ο Meech ξεχώρισαν για την αγάπη τους στην ραπ και την τραπ μουσική, ήταν όμως το ζευγάρι που δεν κατάφερε να μπει στη βίλα. Η Ιουλία αρνήθηκε να λάβει μέρος στο τελευταίο αγώνισμα που θα έκρινε ποιοι θα μπουν στη βίλα, γεγονός που έστειλε την Κρίστη και τον Κώστα απευθείας στο δικό τους κρεβάτι στο πολυτελές σπίτι του «Battle of the Couples».

Το ζευγάρι που αποχωρεί, υποδεικνύει με βίντεο που αφήνει στους υπόλοιπους παίκτες, ποιοι θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για «Ζευγάρι της Εβδομάδας». Στη συνέχεια, οι παίκτες φτάνουν στην Αρένα και με ανοιχτή ψηφοφορία αποφασίζουν ποιο θα είναι το δεύτερο υποψήφιο «Ζευγάρι της Εβδομάδας». Τα δύο αυτά ζευγάρια μονομαχούν σε μια δοκιμασία, κι εκείνο που επικρατεί, κερδίζει τον τίτλο του «Ζευγαριού της Εβδομάδας», μαζί με τα προνόμια που φέρει αυτός, αλλά και την πολυπόθητη ασυλία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», το χαμηλό badget αποτυπώνεται και στο κασέ του «Battle of the Couples». «4.000 – 5.000 εφάπαξ αμοιβή. Δηλαδή 2.000 – 2.500 το κάθε μέλος του ζευγαριού. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκλεισε με τα ίδια λεφτά, όπως και στο Bachelor».

Η πρεμιέρα σε αριθμούς

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Battle of the Couples» κατόρθωσε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των trends στα social media, ενώ κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης στο γυναικείο, δυναμικό κοινό στην πρώτη του ώρα (Γ15-24: 23,2%, Γ25-44:16,8%).

Ανθή Βούλγαρη: Το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και το viral video με τον ρεμπέτη

Aυτά είναι τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την Daily Telegraph